herkesin samimi cevabı için çok teşekkür ediyorum çok iyi oldu bunu büyük ablalardan duymam ♥️
Mmeral_336
- 2 Şub 2022 tarihinde katıldı
- mesajlardan yakalanmak tartışmasında
1232222 Mutlu değil misin evliliğinde? Özel bir soru isterseniz cevaplamak zorunda değilsiniz ♥️
Meral22 hahaha hep kullandığım bir cümle
sureleddin arkadaşlarıyla bağsını kopardı bile, abime babama söz verdi bu konu hakkında o insanlardan uzak duracağım yeterki benimle barışın diyor.
Nurisdeniz34 arkadaşısinin flört ettiği Rusça bir kız, sevgilisi değil aslında oda ciddi bir şey yaşamıyor kızla.
deleted12 evet! 4 sene olcak. hiç böyle birşey yaşamadık. bütün şifreleri var bende hepde oldu
deleted77 21-23
alonedark kafamı daha çok karıştırdın :( huyundan vazgeçmez diyorsun ve her insan ikinci şansı hak ediyor diyorsun..
- Düzenlendi
merhabalar fikrinizi alabilir miyim! 🙋🏼♀️
altı aydır nişanlıyız, aramız çok iyi ama bazı arkadaşları beni çok rahatsız ediyordu. (konuşma şekilleri ve sevgilerini aldatmaları, kısacası iğrenç insanlar) nişanlımın 10-15 kişilik whatsapp grubu var. ordan Bir tane oglanı deli etmek için oglanin konuştuğu kiza mesaj atıyorlar Çoğu. (kız Rusça) Ve benim nişanlımda mesaj atıyor, ( bana göre) baya flört etmiş. Ve sonra bunu gruba yollayıp gülüşüyorlar. Ben bunu gördümde hemen bitirdim, annene babama ve abime söyledim. hepsi şaşırdı ve bana bıraktılar senin arkandayız sen ne istiyorsan olcak diyorlar. kaynanam geldi bize hemen ertesi gün özür diledi, oğluma bir şans ver lutfen dedi, salaklık etmiş cahil o felan seyler konustu. nişanlım her gün başka yerlerden mesaj atmaya Çalışıyordu. abime gidip yalvardı, anneme babama özür mesajları attı, bir daha beni üzmeyeceğine söz verdi onlara. evimize geldiler konuşmak için, sustu her şeye haklısın dedi. O arkadaşlardan uzak duracağına, hatasını farkında olduğunu soyluyor.
sizce gerçekten farkında mı? ya da ben mi abartıyorum? Başka bir şey daha yaptıysa da zaten bilirdim abimin tanıdıkları hepsi..&&
kendisi de iyi oldu aslında bunu yaşadığımız diyor, artık her şeyin farkındayım felan diyor..