N
nesli123

• 27 Haz
  • 5 Mar 2024 tarihinde katıldı
  • nesli123 son günlerde dediğinizi yapmaya başladım yavaş yavaş. Bahsettiğim kişi arkadaşım, ne kadar uyarırsam uyarayım hata yapmaya devam ediyor. Önce laf anlatmayı bıraktım şimdi de daha soğuk davranıyorum, oda farkında sanırım önceden mesaj falan atardı şimdi 2 haftadır yok bişey. Cidden bazen soğukluk en iyisi oluyo

• İtiraf zamaniiiii tartışmasında
  • elifgamze birde şöyle birşey var pcos tanısı sadece ultrason ile koyulmuyor doktor ultrasonda şüphelendiyse hormon testleri istemesi lazım onlarda kesin pcos tanısı koyabilir dediğin gibi birde başka doktora gidip emin olmanda fayda var en azından için rahatlar ama pcos tanısı alırsan da korkmana gerek yok kötü bişey değil bende pcosum hatta kiloluyum ama tek seferde gebe kaldım rabbimin bileceği iş ve tamamen psikolojiyle alakalı

• nesli123 haa yok canım bu dönemde daha belirti olmaz en erken belirtin adetin geçince falan yaşarsın yada yakınken şuan döllenmen bile çok yeni olmuştur yumurta çatladıysa o dönemdesin daha tutunmamıştır bile

• nesli123 ilk gebeliğim de göğüs ağrısı oluyordu başka belirtim yoktu bu gebeliğimde ise aşırı derece de yorgunluk kemiklerim kırılıyordu sanki öyle ağrı ilk gebeliğimi 193 betayls ikimcisini 1385 betayls öğrendim

• nesli123 normalde 2 ayda bir oluyodum son aylarda ayda bir gibi olmaya başlamıştı o sıkıntı olmuştu. Dediğiniz gibi soğan suyunu zor bela içiyodum 2-3 gün önce bırakmıştım neyseki oldum bugün. Diğer dönem de böyle gecikirse o zaman ayarlarız inşallah diğer şeyleri de sağolun

• Cinsel yolla bulaşan tartışmasında

tazeann yok gülüm merak ettim de ilk defa böyle birşey yaşadım enfeksiyon mu acaba doktora gitsem diye düşündüm ilerlemeden 🤗

• Kızlar oral tartışmasında
      • Kızlarr🥳🥳 tartışmasında

nesli123 misafir olunca sürekli iş yapmak gerekiyor bi aralar bende öyleydim çok şükür atlattım o günleri çocukla çok zor oluyor misafirdi iş güçtü menüsüydü evet hanımlığı güzel ama çok yoruyor bazen yetemediğim günlerde oturup ağlayasım geliyordu 😂 ama şükür atlattım o günleri ama misafir berekettir 10 getirir 9 unu bırakır 1 ini götürür demişler 😄

• Saç tartışmasında

nesli123 deli cesareti bendeki tavsiye etmiyorum 😅ama inanılmaz dökülme oluyordu o kadar temiz bakmama rağmen saçlarımı çok sever bakardım ama anlamsız bi de kaşınma oluyordu kazitinca geçti bakalım inşallah bidaha aynı sorunları yaşamam saçlarıma boşu boşuna kıymış olmam

• Söyleyemediklerim.. tartışmasında

Sevde_20 fazla değer soytarıyı kral eder gerçekten bu laf o kadar doğru ki erkeklere hep umursamaz yemeğini yapmayan işini yapmayan bi kadın olacaksın fedakarlık yapmayacaksın o zaman değerli olan sen oluyorsun ama onun için her fedekarlığı yap kendinden ödün ver zerre umrunda olmuyorsun zaten bu ben ne yaparsam yapayım çeker kafasında oluyorlar canım eşinle konuş çözmeye çalış problemi içinde ne varsa dök belki birazda olsa düzelir baktın düzelmiyor sende onun gibi ol belki o zaman anlar seni

• Mastürbasyon tartışmasında
        • Kızlar bi yorum atın tartışmasında
        • cananlcm Dini açıdan düşünecek olursanız, anne ve babanın bulunduğu odada çocuğun durmaması gerekir. Hatta mahremiyet açısından düşünürseniz odanıza geldiği zaman kapıyı çalması gerekir çocuğun, özel bir halde olsanız veya olmasanız bile.
          Bir de çocuk hükümde iki kısma ayrılır. Aklı eren ve ermeyen. Bahsettiğim şeyler aklı eren çocuklar içindir. Aklı ermeyen çocuk için hükmen günahtır veya sevaptır diye bir fetva yoktur.
          Cinsi münasebet kısmına gelirsek, aklı eren veya ermeyen bir çocuğun yanında çok afedersiniz ilişkiye odaklanıp da haz alabilecek misiniz? Bebeğin üstünde örtü olsa yani gözü görmese kulağı da mı duymayacak. Diken üstünde bir ilişki olur. Ben şahsen böyle bir durumda strese girmektense soğuk odada üşümeyi tercih ederdim.