dmltugce idolsünnn helal valla
Sselennnx123
- 22 Eyl 2024
- 24 Eyl 2023 tarihinde katıldı
- Eşimin bir arkadaşının bikinili hikayesini beğenmesi tartışmasında
dmltugce helal olsun iyi yapmışsın valla keşke bende yapabilseydim 🫠
mavikelebekk__ ay yeto doydum ben daha fazla yeni şey öğrenmek istemiyorum 😂
mavikelebekk__ mantıklı diyeyim barışırım ama bu şartla 😂
piyangobileti her yılı öyle ya bence 😂
Usnac95 aynen öyle bi şey olsa bende umursamazdım ama o kadar story atmış sadece onu beğenmesi art niyet yani
Elmasekeri aynennnnn
Bonibon_ ahahaahah valla mantıklı fikir de kalsın haketmiyor öyle görmeyi ben tripten devam 😂
Bonibon_ ah ah keşke bi zaman makinesi olsa da ileriyi görebilsek .. İnan bugün 5 saniye tüm hayatım gözümün önünden geçti bebeğimi kendim büyütmek için işimi bıraktım tüm gün ev işleri çocuk derken gelince gülen yüzüm olsun adama diyorum adam düşmüş bikinili kadın derdine
Bonibon_ ah bi anlasam n’oluyo tüm yük kadının boynunda yapman gereken tek şey adam gibi olmak
Bonibon_ yani aynen sebep ne evli barklı adamsın
perimasali802_ çok teşekkür ederim bu yorum bana o kadar iyi hissettirdi ki 🥹🎈❤️
perimasali802_ doğru canım da silse ne yazar hep o şüphe aklımda olacak kimi takip etti kimi etmedi en iyisi hiç karışmamak bu paranoya ile bir ömür geçmez bende profil fotomu falan değişeceğim çocuğumla olan fotolar tek kalsın gerek yok
gizo00 artık gına geldi sürekli tartışmaktan bir şeyleri anlatmaktan çünkü evliliğin 3. Yılında yok saymayı öğrendim 😂 bu kategoriden ilk defa sınanıyorum ama 😂
perimasali802_ yapamadım ki bi kal geldi elim ayağım boşaldı bu ne kız 5 story atmış bi bikinili olanı beğenmişsin anlamını bilmiyoruz herhalde dedim geçiştirdi
gizo00 konuşmuyorum şimdi yapacağı hiç bir açıklama da durumu toplamaz belli yani bakalım soğudum aniden ya bide hiç beklemezdim kendimi salak gibi hissediyorum demek ki erkeklere asla güven olmazmış kim olursa olsun 😂
Kızlar selam bugün eşimin telefonundan instagrama girdim ve bir kızın hikayelerinden sadece bikinili olanı beğenmiş diğer storyleri beğenmemiş sorunca da sınıf arkadaşımdı beğenmemin bi anlamı yok cart curt dedi şok oldum ama eşimden asla beklemezdim bide profil fotosu postları falan hep benimle onları kaldır gülünç duruma düşmeyeyim dedim
- Philips lumea.. tartışmasında
Ben öncesinden lazerliyiö doğumdan sonra eskisi kadar olmasa da yine çıkmaya başladı ve satın aldım bu arada kıl konusunda takıntılıyım daha az çıkmasına rağmen 2 hafta da bir ağda yaparım ama cihazı aldığımdan beri çok memnunum
- Koca ile bambaşka dünyaların insanı olmak tartışmasında
dgv aminn inşallah
- Koca ile bambaşka dünyaların insanı olmak tartışmasında
selen_ doğru canım çok büyütmeyeyim