U
user1907

• 2 Eyl 2024 tarihinde katıldı
  • noluyoyav Canım cicim ayları tamamen lafla sözle geçti ben anlayamadım bile. Başta herkesin böyle geçiyor diye düşünmüştüm. Ama bir baktım herkes çiçeklere boğuluyor hediyeler ince düşünceler… Ya çok bunlara aldanmamak imrenmemek gerekiyor arka planı farklı olabilir. Kafam çok karışık. Ama sonuç belli kafa yapılarımız farklı her şekilde bir ayrılık var. En hızlısından koşmalıyım anlaşılan🥲

• Mavininannesi 😂😂 Ay evet bir insan bu kadar düz olmamalı ben ikizler burcuyum sevgilim de boğa burcu. Benim bir karar vermem gerekiyor ondan çok eminim. Ailesini ve kendisini seviyorum ama bir sevgili olarak kendimi değersiz hissediyorum. Tabiki de elin oğlunu asla değiştiremeyiz. Belki yaşam stili değişebilir ama o huy karakter asla değişmez. Çok haklısınız gençliğimi harcamanın bir anlamı yok. Keşke kendime odaklanabilsem sevgilime bu kadar takılmasam ama elimde değil.

• TombulHatun Evet nereye kadar söyleyim. Kendisinin bu konularda hassas olduğumu bilip ona göre davranması lazım. Sizin için de rabbim nazarlardan korusun her şeyin en güzelini diliyorum. Bir süre sessiz kaldım alttan aldım, en sonunda buraya yazmaya karar verdim. O şüpheyi verdiği için eskisi kadar coşkulu sevemiyorum maalesef.

• kizatasozu Teşekkür ediyorum şimdiden üzülmeye başladım. Bu odunluğu beni yıpratmaya hayat enerjimi sömürmeye başladı. Yolun başındayken sizin tavsiyelerinizle tecrübelerinizle yolumu çizmek istiyorum.

• mca Evet beni de kendine çevircek 😂 aman aman ben onun gibi odun olamam ayy

• basakk Evet gerçekten özetlemişsiniz. Eğer onu öyle kabullenirsem kendi değerimi düşürmekle kalmam kendimi harcarım. Yolları ayırmak mantıklı bir seçim fakat kendisine aşırı bağlandım çok seviyorum. Beklentilerimi düşürüp biraz zaman vermek en sağlıklısı galiba 🥲

• Smartlady Evet ben de sizin gibi düşünüyorum. Romantikliği bir arkadaştan aileden göremezsin. Partnerin verir bu duyguyu. Eğer bunu saçma görüyorsa girmesin aşk işlerine hazır değilmiş zaten. Acaba uzaktan ilişki yaşadığımız için bağlanamamış bu yüzden içinden gelmiyor mu diye düşünüyorum. Biraz daha zaman tanımak şans vermek gerekiyor. Yoksa kaçmama az kaldı😂

• TombulHatun Kıyaslama yapmak doğru değil haklısınız. Ama kadın ruhuna bu tarz inceliklerin çok iyi geldiğini düşünüyorum. Benim endişem bekarken bunları yapmayan bir erkek evlenince değişir yapar mı. Bu yüzden kafam karışık ben neden romantik değilsin dediğimde sen bunları bilerek benimle birliktesin diyip yüzüme çarpmasını istemiyorum. Tek sorunum bana sevgisini somut göstermemesi inanın sevildiğimi sonuna kadar hissediyorum. Maddiyatçı bir insan asla değilim fakat ya aliexp den şunu almıştım sana da şunu aldım demesi gibi o düşünülme hissini hissetmek istiyorum.

• perimasali802_ Çok haklısınız. Babasını rol model aldığı için böyle. O yüzden bu sorunları yaşıyoruz. Biraz akışına bırakmam da fayda var galiba🥲

• Betybety 😂😂 En azından bekarken vermiş o ilgiyi ama kadını genç tutan güzel söz ilgidir. Dediğiniz gibi yaşlarımız çok küçük bu konuları düşünmek için çok erken. Hayatı dalgasına yaşamam gerekirken kafam bunlarda maalesef ki

• Merhabalar öncelikle iyi geceler. Kaç gündür aşırı keyifsizim. Ben 19 yaşındayım sevgilim 22 yaşında ve biz 9 aydır uzaktan bir ilişki yaşıyoruz. Kendisiyle bir kere buluşma imkanım oldu. Sınav olayları yüzünden bir daha görüşme fırsatımız olmadı. Mesele tamamen benim ilgili alakalı birisi olmam ve kendisinin bir o kadar galesiz olması. Benim ilk ilişkim o yüzden sosyal medyada, arkadaşlarımdan gördüğüm çoğu şeye hevesleniyorum. Kendisinin de görüp bana yapmasını beklemeyi tamamen geçtim yüzüne karşı söylüyorum bana alır mısın yapar mısın diye ama buna rağmen unutuyor. Bana o an söylersen anında yaparım diyor. Romantizmi saçma buluyor. Annesine çiçek dahi almamış bir insan. Kendisini çok seviyorum sadık güvenilir efendi birisi. Genç yaşında kafayı emekliliğe takmış huzur arayan bir yapısı var. Arkadaşlarım ayrılmamı istiyorlar. Başka erkekler neler neler yapıyor harcama vaktini diyorlar. Ben her alanda sevgilimi destekledim hep pozitif oldum ailesine karşı en mükemmel şekilde onu temsil etmeye çalıştım. Bana karşı ilgisiz olacağı en ufak bir yanlış yapmadım. Düğün için kuaföre gitmiştim makyajımı beğenmedi kalbimi kırdı, beğendiğim bir çantayı attım bu ne çok kötü dedi. Biraz hassasım evet ama iyi yorumlar duymaya ihtiyacım var. Kendisine de biraz pozitif olur musun dediğimde ben dürüst bir insanım yalan söyleyemem dedi. Defalarca istememe rağmen bir çiçek almadı. Tek aldığı şey bir kolye onu da bana seçtirdi sürpriz yapmadı. Diğer kızları görünce neden ben de şımartılmıyorum diyorum üzülüyorum. Sizce yol vermeli miyim kendisini çok seviyorum fakat bu ilgisizliği sevgisini maddi olarak göstermemesi ayrılık sebebi olabilir mi? Fikirlerinize ihtiyacım var.