[silindi] Sizin evde en çok yemek yiyen kim Bizim evde benim 😕 iştahım herkesten çok fazla çocuklar desen pek yemiyorlar iştahsızlar eşimde pek yemek yemeyi sevmez var mı benim gibi
Sessiz_Nota [silindi] Ben galiba.Cunki eşim işi dolayisiyla evde pek yemek yemez 1 ogun bazen 2 ogun.Bende fazla yemem aslinda.Atiştiririm o evde yokken.Kendime yemek yapmayi hic sevmem🙄
Orange-woman [silindi] ya bende eşimde çok iştahlıyız ama eşim hem kilo hem yemek yeme olarak bayağı bir önde 🙈 yemek yemek çok güzel keşke kilo olarak geri dönmese 🥰
deleted77 [silindi] ayy tam benlik oldu bu soru 😬 Sadece kahve içerek doyanlardanım 🤩 Net kocam diyebilirim, adam hep aç hiç doyduğunu görmedim ki 💆🏼♀️ Evde pek yemek yemeyiz fakat kendisi sürekli aparatifler değişik yiyecekler hazırlar yer benide bayağı bir zorlar yemem için 🤷♀️
[silindi] Sessiz_Nota ben yemek yapmayı çok seviyorum herhalde ondan mıdır nedir yemek yiyorum çok kilomda aldı başını gitti bu ara
ZRaporu deleted77 kahve tok tutuyor gerçekten bende içtiğim günler öğlen bir şey yemek istemiyorum ama normalde oburum yani 😂 özellikle sokak lezzetlerinin hastasıyım 😍 her türlü YE-RİM 🤩
ZRaporu deleted77 her öğünde sofradan doyarak ayrılıyor uyuz oluyorum 😂 hayır yani sofrayı toplamama yardım et bari 😂 ben çocuklarla savaş vermekten ne yediğimi anlamıyorum 😂
Rouge [silindi] of ya benim bu😥senin yediklerin bize geliyor diyolar ama kontrol etmeye çalıştığım zamanları gormüyolar😑 hele buara geceleri homini gırtlak sonra tumba yatak.🤦🏻♀️
Anilla Ben kuş kadar yiyip en çok kilo alanım 🤔 eşim benim yiyemedigimi de yer ama mübarek ben mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum su içse yarıyor dedikleri sendrom bendeki 😐😐😐😐🤢
KirmiziOjeli [silindi] kesinlikle ben Allahtan yedikçe kilo veriyorum tersine yoksa böyle rahat olamazdım 😅 hele bu aralar hepten iştahım açıldı
deleted77 ZRaporu 😍 sokak lezzetleri bağımlılığı bendede mevcut bu konu da bayağı bi pis boğazım 🙈 ama evde tüm gün yemek yemesem de aramam kahve ile geçiştiririm 🤷♀️
deleted77 ZRaporu birde bizim x3 🙈 birde benimkiler pek yemez en çok mama sandalyeleri doyuyor işte anca yorgunluk 😅
ZRaporu deleted77 çocuklardan oluyor bu genelde anneme gidince çok yerim mesela sürekli acıktım derim 😂 evde ev işi çocuklar derken acıkmıyorum pek bir de onlara meyve kek kurabiye verirken bende tırtıklıyorum o yüzden belki de açlığımı yatıştırıyorum 🤓
ZRaporu [silindi] işin şakasını yaptık şimdi aslını yazalım 😂 eşim ve ben yemek yemeyi severiz masterchef izlerken tabakların tadımında ulan bizde bi yeseydik deriz 🤣 çocuklar bildiğiniz gibi çocuk iştahı 😅
ZRaporu deleted77 aaa bak süpürgeyi unutmuşum 😂 bir de onun karnı çok doyar pilavlar kahvaltılıklar falan baya iyi besleniyor kerata 😁
deleted77 ZRaporu ayyy benimkiler asla yemiyor kız benim de yiyesim kaçıyor 😂 kalabalık olunca insan daha fazla yiyor sanki 😋 Aaaa en önemlisi de o değilmi ciddi en çok doyan 😂