En çok ben ben birde yiyip yiyip alamayanlardanim. Gece üç iki farketmez uyanırım acimdan yemek yapar yerim. Her uyandığımda illa bisiler yicem iccem ama gel gelelim kiloma 40 kg nedir ya🙄🙈
Sizin evde en çok yemek yiyen kim 🍽
- Düzenlendi
[silindi] Tabiki eşim 🙈 ben ekmeksiz minik porsiyonla doyarım eşim yemeğin yanında 1 ekmek yer 🤣🤣
Eşim de ben de öyle yemeğe çok düşkün insanlar değiliz. Yaşamak için yiyenler ve yemek için yaşayanlar kategorisi vardır hani, işte biz yaşamak için yiyenlerdeniz 😄 iki öğün tek yeriz, akşamdan sonra atıştırmalık şeyler genel olarak. Ama en çok kim diye sorarsanız, eşim tatlıyı ilginç derecede çok sever. Diyelim ki akşam çok aç gelir eve, iki kaşık tek yer. Sonra üstüne iki tane künefe yer. Öyle doydum der. Tatlıya aç 😐
[silindi] Eşim kahvaltıyla akşam yemeği yiyor sadece evde, oğlumbda bu aralar cok iştahsız. Ama ben maşallah doymak bilmiyorum resmen saat başı birşeyler yiyorum🙈😄
Yeni evliyim en çok eşim yer 😊
En çok esim yer. Yemek yemeyi seviyor.
Kızlar konuyla alakasız ama merak ediyorum
Kızlar ben dün laparoskopi ameliyatı oldum şuan hastanedeyim.Kistlerim vardı alındı ve doktorum tüplerde ve bazı yerlerde yapışıklık oldugunu onları açtıgını söyledi.Rahmim artık temizlenmiş.Sizce kaç ayda rahim kendini toparlar ve hamile kalırım? Tecrübesi olan hamile kalanlar yazabilir mi? Şimdiden cevabınız için tşk ederim ❤️
[silindi] kocam otursa tek başına bi danayı yer akşam dolaba koyayım yarın yerim dediğim hiç bir yemeği ertesi gün göremedim 8 yıllık evliliğimde
[silindi]
Sessiz_Nota inşallah canım 🤗
[silindi]
Hiram96 baktırayım olmadı ya
[silindi]
Brvnonk o nedir ya maşallah sana güzel kız
Ben çok yerim benim yüzümden eşimde yer 😂 sürekli söyler çok şey yapma masada kalmasın diye yemek zorunda kalıyorum senin yüzünden kilo alıyorum der hep 😃