mavisu12 tavrini koy derim tavrini eger koymazsan esin icin bu zamanla gayet normal bi hal alicak ve aliskanlik haline getirip her birseyde, her olayda size o sekilde hitap edecekdir. Çatlaklariniz varsa esinizin de illaki vardir birseyi sizde o zamann onu yuzune vurun. Evliligimiz boyunca esim asla küfür etmezdi, ne küfür, ne hakaret aramizda geçmezdi 1 kere kavgada telefonda bana siktir git dedi diye anında eve uçtum kapiyi kirarak eve girdim bildigin parcaladim adami oracikda agzima geleni konuştum ayni sekilde onun agrina gidecek laflari yuzune çatır çatır vurdum attim kapiya eve de asla almadim. Gunlerce konusmadim, engelledim 1 gece zil caldi camdan baktim eşim yine kovdum bir kac gun sonra yine geldi hicbir sekilde tepki vermedim. Asla konusmadim onunla kendime yemek hazirlarken onada koydum, kendime kahve yaparken onada yaptim sadece onunla konuştuğum konular cocukla ilgili oldu. Bez getir vs gibi. 1 2 hafta hicbir sekilde konusmadim agzimi bile açmadım yil.basi gunu otururken masadan kalkdi bi anda is arkadasi gelmis birkac esya kalmıştı is yerinde onu getirmis aşağıya inip onlari alip geliyorum dedi indi. Isigi kapattım kizimi uyutmak icin esim girdi o sirada odaya eli arkasinda bi anda telefon cikardi sana hediyem dedi hic tepki vermedim gittim kizimi salladim geldi hemen yanima oturdu begenmedinmi dedi bende bune simdi sana telefon mu al bana dedim istemiyorum dedim. Saatlerce konustu benimle yalvardi birdaha soz veriyorum agzimdan kotu birsey asla cikmiyacak dedi o sekilde affettim o gunden sonrada cok sukur kufur etmedi. Ama eger ben tepkimi koymayıp gecistirseydim eminim ki o bunu.normal olarak görecek her olayda bana kufur edecekdi. O yuzden sizde sakin normalmiş gibi gorup gecistirmeyin tepkinizi koyun umarim hatasini.anlar