Kızlar eşimle hanı küsüm demiştim ya barıştık ama barışma seks ile oldu. Uzun bir küslükten sonra çok güzel bir barışma oldu. Gece yanıma geldi yanaştı öpmeye başladı tabi ben oraı olmadım hemen ama sonradan dayandım Bi baktım onun kollarında beraber zevkten inliyoruz. Kızlar sizinde küslükten sonra barışma şekliniz bu şekilde oluyor mu ve ilk yanaşma sizden mi geliyor eşten mi?
Eşle barışma
Moonlight0 bizim bazen sexs ten oluyor barışma öyle olunca ilk o gelir bazende kendi kendime triplenirşm sonra barışırım
Rastgelebiri küslük sonrası seks çok zevkli oluyor o triplenme bende de vae
Moonlight0 olmaz mııı? Harika oluyor hem de .. en son ki küslükte ben yanaştım🤩
Deleted9 yaaa aferim sana kızzz ben barışana kadar hep tripliyim ama ilk adım geldi mi bana kaptırıoprum kendimi 😂
İlk o gelir bendede yanaşır öper ve fiti fiti🙈😅😅
Moonlight0 henüz öyle bir küslüğümüz olmadı çok şükür fakat sex ile barışmazdım bunda netim.
Moonlight0 dün gece eşim bana kızmıştı konusmuyorduk konusmadan erkenden yattı gitti😂 triplere girdi konuşmadık hiç sabah uyandı sarılıyor öpüyor tabi bende dayanamadım oldu bitti bittikten sonra devam etti küsmesine 😂 tabi sonra barıştık😇
deleted77 peki cinsellik yaşanmasına izin verirmisin? Barışmayı mi beklersin
deleted77 Allah bozmasın bizde çok olur küslük en az 2 gün de sürer sonra fiti fiti ile barışılır🤭
Moonlight0 bana küskün daha çekici geliyor. Hanı yasak ya dokunamazsın arada bir sınır var . İşte o sınır duygu ve isteklerimi kamçılıyor 😅
Minikus34 daha önce hiç küsmedik. Fakat izin vermezdim kesinlikle.
Çünkü o an eşiniz barışmayı değilde kendi ihtiyaçları için cinsellik istiyordur muhtemelen.
Moonlight0 o sexs sonrası sırtını dönüp uyumasa herşey çok güzel tabi
Moonlight0 tartışıp seks yaptığımız olmuştur o anda ikimizde istemişizdir. Hatta bazen kendisine takılıp seninle kavga edip seks yapmak istiyorum derim o an zaten kavgaya bile gerek kalmadan başlarız 😍 kavgadan sonra daha tutkulu oluyor bence yani bana öyle geliyor.
ZRaporu aynen öyle birde kavgadan sonra seksle barışınca sözümden bir süre çıkmaz ne istesem yapar
Rastgelebiri bazen benim eşimde öyle yapar ama yorgunluktan çünkü bebekten dolayı biz bu işi ancak gece 12 den sonra yapabiliyoruz yorgun oluyor seksten sonra Bi güzel uyuyor bazı zamanlarda yine benle ilgilenir öpmeye devam eder ya da sarılıp uyur
Mesela bu gece de çocuğun uyumasını bekliyor😂
Yanlış anlaşılma olmasın, şahsi düşüncemi belirtmek istiyorum. Küs iken bu şekilde barışmak bana biraz tuhaf geliyor. Hani sonuçta küs kalacak raddeye getiren bir mesele varsa ve onu halletmeden cinsel istekle meselenin üzerini örtmek bana kendimi aşağılık hissettirir. Birde o şekilde içimden gelmez açıkcası, yani özlesem istesem bile barışmayı beklerim. Sorun ne ise çözüme ulaştırdıktan sonra birliktelik daha sağlıklı geliyor. Zaten her halükarda küsken özlüyor insan eşini
Kalkyerineyat aslında o cinsellik ten hemen sonra tüm sorunlar çözüme kavuşuyor bizde neyse sıkıntımız onu konuşuyoruz orta yol buluyoruz öyle büyük kırgınlıklar değil tabi büyük Bir tartışma olsa dediğin gibi olur ilk önce o çözülür