Rouge Sevdicek123 evet agzım baska deyim kullanıcaktım değiştirdim kafa karışıklığı yasamısım hahahahaah
Dolunayy [silindi] Genişliğin ,sapkınlığın adı son günlerde fantazi 🙄 Sizinle ilişkiye girerken farklı bir kadın hayal etmesi ,düşünmesinin neyi fantazi olabilir ? Nolur bazı şeyleri normalleştirmeyin midem kabul etmiyor benim siz nasıl sakin kalıyorsunuz .
Rouge Sevdicek123 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/i5Ivpyv.jpeg] hahaha haklısın aska burda geldi dicekler .biri ,erkek bir fenomeni profil yapmıstı ona erkek dendi .günden sonra bende korkar oldum giflerimde bile erkek kullanmam.askımız buraya kadarmıs napalım
_peritozu [silindi] sen kendisine aynı şekilde söylesen fantaziden mi sayar yoksa demediğini bırakmaz hatta belki bosanmaya bile getirir demi baska adamı nasıl hayal edersin diye ! Hoş karşılama kesinlikle
deleted77 Rouge ahahhahahha pek güldüm 😂 özelde devam edebilirsiniz efenim 🤩 tabi konu boyutları oldukça önemli 😅
Pembekoala_ [silindi] ne hakaretten bahsediyosun? Safsın dedim. Cogu insan benım dediğimi demiş benım için bu boşanma sebebi? Ne dedim ya
Pembekoala_ ZRaporu saf dedim. Ama doğru 😊 benım için yemın ederim boşanma sebebi. Bize derdini anlatıyo bende vururum götüne tekmeyi saf olma diyorum. Hemcinsimi düşünüyorum saf olma gözünü aç diyorum. Kötü bısey mi dedim?