Moonlight0 sen anlatmışsın zaten bacım benimki de benzeri işte 🤣 detaya girmeyeyim ben şimdi
Bir seks hikayesi
Moonlight0 amin canım sağol . Gurbette olmak zor . İnsan ailesinide çok özlüyor
Moonlight0 Benim kaynanamla sıkıntım yok sıkıntım kocamla vakit geçirmek
Moonlight0 evet çok sıkıntılı durum gecede bazen çok gce yatiyo eşimde beklerken uyuya kaliyo yani o gecenin planı suya düşüyor
Asya36 bizde de aynı durum oluyor ama ben uyandırıyor um uykudan ne yapayım yoksa hiç yapamıcaz bişey.
Moonlight0 cok heyecan verici ama insan biraz ürküyor ya gece olunca birde Ne bilim
Riri ben karanlığı çok sevdiğim için gece çok cezbediyor beni. Daha iyi gösteriyorum edeceklerini daha cesaretli olyrm
Konuyla alakasız hanımlar bişey sormak istiyorum
Asya36 sor tabi
iPhone de sim kart kilitli yazarsa onu parmk iziyle acamazmiyiz kocam telfn sifresini vermiyo bana kndisi de açıp vermiyo bnde gece uyurken parmağıyla okutup açmaya ciliyorum ama acilmiyo sim kart kilitli yaziyo parmk okumuyo
Asya36 normalde telefonlarda birkaç tane şifre kullananlar var mesela eşim yüz tanıma ve normal yazılı şifre yapmış ben yazılı olanla girebiliyorum belki parmak izi şifresi yapmamıştır eşiniz
Eline alınca hemen kullana biliyo yani şifre değil parmak okuma ama ben gece okutunca okumuyo acaba sim kart kilidinin sifresimi var
Asya36 aynı anda 2 şifre girilmez yüz tanımayı bir de deneyin gece uyurken yüzüne tutun
Tamm deniycem teşekkür ederim
Asya36 niye sizden gizliyor bence önce bunu sorgulayın evlilikte bu tarz konular sağlıksız 🙏🏻 Simi de ayrıca yüz kilidi ile kilitliyor gibime geldi.
Daha öncesinde biliyordum telefn degiatrdi çeşitli bahanelerle gecistiryo şifreyi söylemiyor cokda üstüne dusmuyorum . Aldatiyo olabilirmi