• +18
  • Bir seks hikayesi

Moonlight0 sen anlatmışsın zaten bacım benimki de benzeri işte 🤣 detaya girmeyeyim ben şimdi

Mirinda tat ve koku kaybi yasamismiydin eger yasadiysan kac gun sonra gecti

Sbcr ben hiç bir şey yaşamadım ya sadece bir gün ağrım oldu biraz eşim korona olduğu için test yaptırayım ne olur ne olmaz dedim pozitif çıktı hiç bir şey hissetmedim ben

Moonlight0 evet çok sıkıntılı durum gecede bazen çok gce yatiyo eşimde beklerken uyuya kaliyo yani o gecenin planı suya düşüyor

Asya36 bizde de aynı durum oluyor ama ben uyandırıyor um uykudan ne yapayım yoksa hiç yapamıcaz bişey.

Riri ben karanlığı çok sevdiğim için gece çok cezbediyor beni. Daha iyi gösteriyorum edeceklerini daha cesaretli olyrm

Konuyla alakasız hanımlar bişey sormak istiyorum

iPhone de sim kart kilitli yazarsa onu parmk iziyle acamazmiyiz kocam telfn sifresini vermiyo bana kndisi de açıp vermiyo bnde gece uyurken parmağıyla okutup açmaya ciliyorum ama acilmiyo sim kart kilitli yaziyo parmk okumuyo

Asya36 normalde telefonlarda birkaç tane şifre kullananlar var mesela eşim yüz tanıma ve normal yazılı şifre yapmış ben yazılı olanla girebiliyorum belki parmak izi şifresi yapmamıştır eşiniz

Eline alınca hemen kullana biliyo yani şifre değil parmak okuma ama ben gece okutunca okumuyo acaba sim kart kilidinin sifresimi var

Asya36 aynı anda 2 şifre girilmez yüz tanımayı bir de deneyin gece uyurken yüzüne tutun

Tamm deniycem teşekkür ederim

Asya36 niye sizden gizliyor bence önce bunu sorgulayın evlilikte bu tarz konular sağlıksız 🙏🏻 Simi de ayrıca yüz kilidi ile kilitliyor gibime geldi.

Daha öncesinde biliyordum telefn degiatrdi çeşitli bahanelerle gecistiryo şifreyi söylemiyor cokda üstüne dusmuyorum . Aldatiyo olabilirmi

Asya36 SIM kart kilitli yazıyorsa pin kodu ister önce sonra telefon kilidi büyük ihtimalle telefonu kapatıp geri açıp pini girmiyor canım arama mesaj vs gelmez SIM kilitli iken.