• +18
  • Bir seks hikayesi

Moonlight0 ah ne güzel. Ben gurbetteyim eşim asker diye. inan bazen diorumki keşke kayınvalidemler burda olsaydı. Şimdi bizdeler tatil için geldiler. Gitseler napcam diye düşünüyorum. İşime herseye koşturuyo

Kayınvalideyle yaşamak gerçekten çok zor ben üç senderi bu eziyeti cekiyorum

Asya36 fikrine katılıyorum bir yandan onlar da bizim annemiz sonuçta ama insan eşiyle çocuğuyla bir arada olmak istiyor diyelim ki birşey giymek istiyorsun biraz açık yanında giyemezsin ya da çocuğunu uyuttun eşine hazırlanıp zaman gecirmek istiyorsun yapamazsın biz gelinler böyle soyleyince kötü oluyoruz ilerde belki benim de başıma gelebilir bilmiyorum ama ev ev üstüne olmuyor gercekten yine ziyarete gidersin görürsün edersin ama anlasicagin varsa bile aynı evin içinde anlaşamıyorsun gerçekten Allah kolaylık versin canım sana

Eşimle eşliğin dışında arkadaş gibiyiz ancak gece olunca eş olduğumuz aklına geliyo fedigin gibi hic özel bı halimiz olmadı oocamin yanında en açık halim tişört

Şuan aramızda evlenmemiş olan arkadaşlar varsa benden size çok büyük bir tavsiye tecrübeyle sabitli . Sakin bir oturmayı kabul etmeyin hayatınızın hatasını yapmış olursunuz

Kamelia rabbim tez zamanda kavuştursun sizi kocana.. Bazı eş yakınlarınöyle hep el ayak okur yardım eder hamd oldun ki benim eşim tarafında öyle görücem kaynım ne zaman bana gelse her işe onlar koşturur

Asya36 daha bizim 5 ay oldu şuanlık iyiyiz 0bakalkm zaman ne gösterecek

Asya36 benimde öyle kısa elbise giymek istiyorum giyemiyorum. Bir sürü geeceliklerim var vede onlarda gezemiyorum. Geçen şort giydim evde dayanamadım sıcağa anne kusura bakma üstümde kalmış dedim olsun kızım giy dedi ne bileyim çok karışık işler. Mesela çocuk uyurken TV izliyoruz eşimmin yanına azcık uzanıp oynaşsam yapamıyorum her an her yerde. O yüzden geceyi bekliyoruz hep

Lagosiyawo yok kız trafikte değilde yani anayolda değildik cadde yoluydu ama ıssız yerlerde vardı arabayı kenara çekip yaptık yapacağımızı 🤭

Sbcr ben geçirmedim ama canım kuzenim yeni doğum yapmıştı emziriyordu o geçirdi.

Sbcr yengem geçirdi maske ve eldivenliydi çocuğu o şekil emzirirdi

Sbcr beneğim bir haftalıkken geçirdim. Eldiven ve maske kullandım kucağıma aldığım zamanlarda öpmemeye çok sarılmamaya çalıştım(en zoru buydu) bolbol emzirdim. İlaç zaten kullanamıyorsun çok ağrın olursa parol içebilirsin demişti doktorum

• Sbcr bunu yanıtladı.