Brvnonk hakkınız da hayırlısı olsun
Bir seks hikayesi
Kamelia aynen öyle canım aslında bana çok yardımcı evde çocukta
Sananebesalak yaaa öyleee mi ne güzelll🤭 arabada mı siiznkşde düğün dönüşümü oldu bizimki gibi
Moonlight0 ah ne güzel. Ben gurbetteyim eşim asker diye. inan bazen diorumki keşke kayınvalidemler burda olsaydı. Şimdi bizdeler tatil için geldiler. Gitseler napcam diye düşünüyorum. İşime herseye koşturuyo
Kayınvalideyle yaşamak gerçekten çok zor ben üç senderi bu eziyeti cekiyorum
Asya36 fikrine katılıyorum bir yandan onlar da bizim annemiz sonuçta ama insan eşiyle çocuğuyla bir arada olmak istiyor diyelim ki birşey giymek istiyorsun biraz açık yanında giyemezsin ya da çocuğunu uyuttun eşine hazırlanıp zaman gecirmek istiyorsun yapamazsın biz gelinler böyle soyleyince kötü oluyoruz ilerde belki benim de başıma gelebilir bilmiyorum ama ev ev üstüne olmuyor gercekten yine ziyarete gidersin görürsün edersin ama anlasicagin varsa bile aynı evin içinde anlaşamıyorsun gerçekten Allah kolaylık versin canım sana
Eşimle eşliğin dışında arkadaş gibiyiz ancak gece olunca eş olduğumuz aklına geliyo fedigin gibi hic özel bı halimiz olmadı oocamin yanında en açık halim tişört
Şuan aramızda evlenmemiş olan arkadaşlar varsa benden size çok büyük bir tavsiye tecrübeyle sabitli . Sakin bir oturmayı kabul etmeyin hayatınızın hatasını yapmış olursunuz
Moonlight0 yok biz mekana gitmiştik rakı filan içtik dönüşte oldu 🤣
Moonlight0 eğlenme tarzınıza lafım yokta böyle şeylere trafikte karşıyım ama fantazimi fantazinin kralı 🤣
Kamelia rabbim tez zamanda kavuştursun sizi kocana.. Bazı eş yakınlarınöyle hep el ayak okur yardım eder hamd oldun ki benim eşim tarafında öyle görücem kaynım ne zaman bana gelse her işe onlar koşturur
Asya36 daha bizim 5 ay oldu şuanlık iyiyiz 0bakalkm zaman ne gösterecek
8878_545 çok haklısın
Asya36 benimde öyle kısa elbise giymek istiyorum giyemiyorum. Bir sürü geeceliklerim var vede onlarda gezemiyorum. Geçen şort giydim evde dayanamadım sıcağa anne kusura bakma üstümde kalmış dedim olsun kızım giy dedi ne bileyim çok karışık işler. Mesela çocuk uyurken TV izliyoruz eşimmin yanına azcık uzanıp oynaşsam yapamıyorum her an her yerde. O yüzden geceyi bekliyoruz hep
Sananebesalak hele Bi anlat bizedee farklı fantaziler bize yol gösterir belki
Lagosiyawo yok kız trafikte değilde yani anayolda değildik cadde yoluydu ama ıssız yerlerde vardı arabayı kenara çekip yaptık yapacağımızı 🤭
Kizlar konuyla alakasi yok ama emzirirken covid geciren oldu mu
Sbcr ben geçirmedim ama canım kuzenim yeni doğum yapmıştı emziriyordu o geçirdi.
Sbcr yengem geçirdi maske ve eldivenliydi çocuğu o şekil emzirirdi