Kızlar iyi geceler. Eşimle inişli çıkışlı bir evliliğimiz var. Kavgalar sarılmalara bırakıyor bir süre sonra kendini ama artık bugün cidden çok sinir oldum anlatıyorum. Bugün malum çocuktan ve işlerden vakit bulamadığımız için cinsel hayatımıza odaklanalım dedik. Bana en başta ooo 1/1.5 saat odadan çıkmayız dedi. Dedim tamam. Başladık filan o da tamam. Ön sevişme ile toplam 10 dakika sürdü. Hatta o kadar boşalmamak içim şöyle böyle yapıcaz dedi tamam dedim. Bunları sorun etmezdim önceden. Daha ben kendim rahatlayamadan boşaldı. Kaldım ortada öyle. Bana geldi ikinciyi yapalım diye. Bende istemiyorum dedim kalktım gittim. Bana sinir oldun sen dimi erken boşalıyorum diye dedi. Sence deyip dik dik baktım. Cidden artık sinir olmaya başladım. Yanına gitmek bile istemiyorum. Eşim öyle katı biri değildir. Önceden müthiştik. İş hayat çocuk derken aralıklar açıldı şimdi de erken boşalma problemi başladı. Normalde demezdim ama sinirle bu gidişle hap kullanmaya başlayacaksın herhalde 24 yaşında dedim ve pişman olmadım. Tamam doğum sonrası kilolarımı veremedim. Belki beni seksi bulmuyor ama en azından becerikliyim bu konuda. İki ellemem ile ereksiyon oluyor. Kızlar ben ne yapıcam cidden. Konuşursam incinecek ama o da farkında. Cidden bilmiyorum gelin konuşalım.