[silindi] SansursuzKadin normal de ıslak olunca erkek zevk almaz cok kaygan oluyor ya hani sildirir sen silmiyorsun sanırım o ıslaklık da canını acıtmaz uzun sürer senin için iliski
SansursuzKadin [silindi] evet silmiyoruz islak olmasş hosuna gidiyomus hatta yag falanda suruyoruz diyebilirim😬
SansursuzKadin [silindi] oyle gercekten daha cok deisik fantezileri var 😳 hic boyle bi erkek tanimamistim daha once bazi fantezileri cok ilginc ama ayak uyduruorum😅
SansursuzKadin Kamelia haklisin😍😍🤣 bende hep diyorum kocama kizlarla takilmama bisey demezsin dimi diye 🤣🤣
Mirinda SansursuzKadin Kamelia siz bu işin sonunu nereye bağlayacaksınız merak ediyorum 😂😂 sonunda kötü şeyler olacak gibi 😂
SansursuzKadin Mirinda kendısı kabul etmiyor sadece lafta soyluyor ama dirty talk hosuna gidiyor, icraat yok☹️
Kamelia SansursuzKadin benim eşimde pek dirty talk yapmaz utanıyor 😤 . Bi ara sarhoşken gaza getirdim söyledi bişiyler . Hoşuna da gitti ama devamı gelmedi 😂😂
Olivetti KirmiziOjeli lezbiyen Gamze olayı gibi bitmez umarım işin sonu 😂 çoktan özele geçmişlerdir bile 😂
Olalaaa SansursuzKadin Bazen senin erkek olduğunu düşünüyorum kadınları konuşturmak için bu tarz postlar açıyorsun gibime geliyor 😄 Böyle bir fanteziyi hangi kadın isterki hiç mi kıskanmaz eşini
SansursuzKadin Olalaaa erkek olsam adminler bilirdi ama ben bir happykids kullanicisiyimm ve evet seviyorum grup fantezisi 😂😂