Hanmefendi SansursuzKadin hemde ne 😂 kimi insanı da sevişirken izleyicilerin olması düşüncesi çok tahrik eder 😅
SansursuzKadin Hanmefendi ay evet yakalanma korkusu ozellikle. Ama su var tabiki kadin istemiyorsa bu olay igrenctir baska kadinlara bakıpta karısının haberi olmadan findik kiran adamlardan bahsediyorum
Olivetti Nietzsche demi . Ay hiç uğraşamam swingerle şunla bunla bizden geçmiş artık öyle fanteziler 😂
Nietzsche Olivetti bence de bizden geçmiş 😂bi ara yeni bişeler deneyelm dedik ,2 gün sürdü ,geri döndük evladiyelik pozisyonumuza😂
Olivetti ZRaporu o değilde şimdi ben eşimi masum sanıyorum ya swinger in ne olduğunu biliyorsa aşırı bozulurum 😂😂 dumur olmak dedikleri şey olurum 😂
Adrienne SansursuzKadin canım gerçekten eşin bir erkek kadın getirse yaparmıydın çok merak ettim 😂😂😂 cesaretine hayranım
Adrienne SansursuzKadin kendimi geçtim eşim yanımda öyle bir şey yapsa nasıl olucak nasıl izin vericem falan Allah korusun ya 😂
aylinaylin SansursuzKadin dini konudan bakarsan bunları düşünmek konuşmak nikahın düşmesine sebebiyet oluyormuş. Ama alan memnun satan memnun orası ayrı mesele tabi 😁
Bayancokbilmiss Sansursuz kadın sayende bişe daha öğrendim googledan girip baktım ne demek olduğuna shhdhd😀🤭
CesurCivCiv SansursuzKadin galiba ilişkide tek hazmedemeyeceğim şey bu yani ben deliriirm böyle bi muhabbet geçse hani kendim isterim uuu ama ıı ıı onun söylemesi olmaz