SansursuzKadin Kamelia grl biz senle seviselim bosver ahahahah 🤣🤣 ayy ben kocama dedim de işte istemiyor 😐
Dolunayy ZRaporu ahahahhaah 😂😂😂 bekarken başkalarıyla yaptıklarını anlatsa seks esnasında ilişkiyi falan bırakır yastıkla boğmaya kalkışırım heralde 😂
Kamelia SansursuzKadin olur sevişebiliriz 🌸🍷 😂😂 Valla iyi cesaret edip söylemişsin . Ben söylesem beni Taksim meydanında asar eşim😂😂
Deleted9 SansursuzKadin ooo bu beni aşar kurgusu bile olamaz kıskanırım onu beeen😅 seni çılgın linç edecekler birazdan bekle ve gör ahahaa😀😀😂
ZRaporu Deleted9 yok canım eski sevgilileri adamla sevişirken niye konuşayım 😅 manitayken yaptıklarımızı konuşuyoruz yanlış anlaşılacağımı düşünmezdim 😅
Umayto Hanmefendi yok valla hiç içimdede yatmiyor aklimada gelmiyor iyk bir tane daha erkek yada bir tane daha kadin bana çok itici geliyor böyle şeyler.. Ama fantazi severim :)
ZRaporu Dolunayy yani konuşacak şey kalmadı onu mu konuşucam adamla 😂 o kadar da geniş değiliz yaniiiiii 😂
Olivetti Nietzsche ben daha buzu mumu bile kabul ettiremiyorum swingerin anlamını öğrense şey der Lut kavminin gibi helak olcaz senin yüzünden 😂😂😂
Olivetti KirmiziOjeli benim swingeri bilmeme eşim hiç şaşırmaz ama 😂 sekse dair her boku biliyosun ne işine yarıyor diyo 😂 geçen sado mazo dedim Google dan araştırdı yuhaladı 😂
KirmiziOjeli Olivetti ahahah hiç söyleyeceğim bi ortam olmadı ama her boku bildiğimi tahmin ediyordur biz daha bilgiliyiz cidden 😁
Dolunayy ZRaporu hiiiiçççç 😅 Ben şu karıyı şöyleee şaapıyodumm ,ben senden önceki erkek arkadaşımla şöyle öpüşüyodum 😋😂