nigar666 Sen en başta iliskiye girerken aklımı çocuk yapıyoruz bebek istiyorum ile değil beyninizi bosaltin eşinin 2 3 gün boşalmamis olması gerek şekilde akışına bırakarak zevk alarak yaşayın sonra boşalma olunca sen yat ayaklarını yukarı yada duvara doğru daya kaldir 20-30 dk dur sperm dışarı akmasın. Duş alırken vajinaya su tutma o kendini temizliyor. Ayrıca keçiboynuzu pekmezi yiyin fındık tarzı şeyler bunlar sperm sayısını ve hızını yukseltir. Adet takviminden yumurtlama dönemi yazan günler muhakak ilişki olsun. Sonralardan da hergun yapın ilişkiniz düzenli olsun ama yat kalkma hemen unutma bunu. Adet olursan eğer adetin son gününden itibaren başla 15 gün soğan suyu iç ve ilişki esnasında boşalma olmasın ki düşük falan olmasın kayıp yaşamayın. O dönemde ara verin. Onun dışında folikasit al parayla zaten vitamin kullsn inşallah işe yarayacak ama herşey beyinde bitiyor unutma senin gibiydim merak etme oğlum 10 aylık şuan ilişkide mutlu olmaya anı yaşamaya haz ve zevke bakın rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı evlat acele ile isteme olsun diye hayırsız sağlıksız şekilde olursa zor olur biz hastalık yoğun bakım çok yorulduk şimdi hep diyoruz her zaman hayırlısı olsun diye nasip diye yerinde zamanında rabbim nasip etsin diye dua ediyoruz kimseyi de dinleme herkes der aaa hamile misin benim böyle kirpik kaş bu böyle diye motivasyonunu düşürme elbet olacak Allah korusun çok ciddi bir hastalık değil herşey Rabbimden unutma o ne zaman isterse herşey o zaman olur moraliniz yüksek olsun ki bebiş olsun 💕😘🤲