• Cinsellik
  • Tatlışlaar hangi doğum kontrol yöntemini kullanıyorsunuz?

Peride bu tartışmayı sabitledi.

Peride geri çekme ile hamile kaldım oğlum 8 aylıktı ikinciye hamile kaldığımda ve çokta dikkat ediyorduk ikinci doğumdan sonra doğum kontrol kullanmaya başladım buna güvenebilir miyim onu da bilmiyorum 🤷‍♀️ 😒

YamacDemirinAnnesi Tatlım doğum kontrol hapları %99 gebelikten korur ancak yine de tedbiri elden bırakmamak lazım 😉

İmplanon yaptıran oldu mu merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu

Spiral adet döneminde mi taktırılıyor?

Sld doğumdan sonra adet beklenmeden takıyolar ama doğumdn snra adet olmuşsan adetin 2. Günü takıyolar

• Sld bunu yanıtladı.

Mvldhr 1,5 sene önce doğum yaptım. Spiral düşünüyorum. Adetliyken mi takılıyor onu bilmiyorum onun için sormuştum.

Doğumdan önce yasmin kullanıyodum doğumdan sonra iğne :)

Peride, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
        bir ay sonra

Sld evet bnm gittiğim dr adetin 2. Günü çağırıyo takmak için genelde 2. Gün takıyolar

• Sld bunu yanıtladı.

Mvldhr öyleymiş. Taktırdım ama vücut kabul etmedi galiba. Adetim bittikleri sonra sürekli leke geldi ve adetim de 1 hafta erken geldi. Adet bittikten sonra da böyle devam ederse çıkarttırmak zorunda kalacam galiba 🤦🏽‍♀️

Sld bence zamanla düzene girer vicut alısık olmadığı için tepki gösteriyodur muhtemelen

• Sld bunu yanıtladı.

Mvldhr ilk adetimden sonra düzelme olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum 🤔.