Kızlar ağda seti alicam da makineleri varya onların nasıl ısıtıyor kullanıp bileniniz var mı memnun kaldığınız sesu nun ağdalarına bakıyorum trendyoldan falan toplu olanlarında bi makine var Semsa diye marka kimi ısıtıyo yazmış kimi çok geç ısıtıyo yazmış kararsız kaldım alıp almamakta

deleted77, başlığı makineli ağda seti kullanan var mı olarak değiştirdi.

Blablablaaa__ kardeşim instagramda bir sayfadan almış pudralı ağda baya gidiyor 39 TL makinesi de 28 TL gibi birşey normalde sesu sğdayla yapsam hemen çıkar ama bunda daha çıkmadı bacağım normalde özel bölgesi için kullanır onu

Blablablaaa__ bim yada a101 den almıştım 3 4 sene önce halada kullanıyorum vivetin harika sesuyu da tavsiye ederim

Blablablaaa__ roll-on ağda bana göre daha kullanışlı nasıl isiticam derdi yok fişi takınca o kendi bir dereceye kadar eritiyor ve asla derini yakma derdi de yok

Teşekkür ederim yorumlarınız için birinde karar vericem insallah 😄🌸🌸

Blablablaaa__ ben gratisten almıştım baya bi önce 80 TL den 40 TL ye düşmüştü ama çokkk memnunum sesunun ısıtıcılı pandalı set diye geçiyor. Mesela Başlığı dönerli olduğu için sürüyorum koluma bandıyla da alıyorum hemen çok pratik tavsiye ederim canım 🌷kuafördeki büyük ağda makinesinden alıcaksan eğer çok pişman olursun çubukla sürmesi olsun derecesini tutturamayıp kendini yakmak olsun çok uğraştırır

Pcoslu1anne ayy iyi ki özellikle makinesi sesu olsun istemişim inşallah güzel hatasız gelir de hemen başlarım kullanmaya teşekkür ediyorum bende şu anda set halinde 82 liraya almış oldum ağda makinesi sir ağda bakım yağı ve ağda bandı galiba uygun fiyatı 😂😂

Blablablaaa__ Bence de uygun çünkü ben 3 sene önce almıştım o zaman indirmdeydi aldigin fiyat cok normal ben birde inci agda seti kullanıyorum kas biyik koltuk alti bikini bölgesi icin o da cok rahat oluyor yapis yapış bırakmıyor ama bacaklar icin pek kullanisli değil