Sokratesss oyle ust uste geliyor hersey bazen geldimmi buyuklerin bir sozu vardir ve cidden bu cok doğru “üzüntü üzüntüyü getirir” derler. Aslında aglamak cok guzel birseymis gozler kendini gulmeye hazirlarmis o döktüğümuz göz yaslarimizla. Zamaninda bekarken o kadar zorluk yasadim ki anlatsam film olur soluksuz dinlenir cok zor bir donemden geçmiştim artik sinirden uyku uyuyamaz, saçlarımı koparasim gelirdi. Uyku uyusam bile bir gece 10 kere uyanirdim o ofkemden.. cok saglam bir dost kazigi yedim de hazmetmesi baya bi zor olmuştu. Tadaviler gordum, bedenimi titremelere durduramaz olmuştum 24 saat istemsizce titriyordum ellerimle bacaklarımı tutardim titrememek icin Allah affetsin yasamak bile istemezdim o zaman. Ustune birde cenaze olunca o an ipler kökten kopmuştu bende. Surekli bi aglama, surekli bir donukluk titreye titreye psikoloğa gitmistim. Doktorun karsisina oturdum bana neyin var demesiyle aglamaya basladim icim dolmustu artik.. agladim, agladim, agladim sadece agladim. Kadin yuzume bakti ve senin beynin durmus artik uyku uyumuyorsun sana hap yazacagim uyuyacaksın demişti. Ben artik gulemem dedim, mutlu olamam dedim.. yaşlı bir insan gibi olmuştum, çökmüştüm bildigin o halimde cekilmis resimleri görünce bile bu ben miyim?? Diyorum. Herkes ya sende şaşırdın dime ne kadar kotuydun derdi. Bildigin iskelet olmuştum cocuk bölümünden kiyafet alip giyerdim artik kemiklerim çıkmıştı. Yemek yok , icmek yok sadece sigara. Gülmüyorum, agliyorum. Ofkem cok vardi gece o öfkeye uyanirdim abdestimi alirdim secdede aglardim. “Allah’im nolur , nolursun icime su serp, nolur icime ferahlik getir, nolur herseyi sök al icimden nolur, Allah’im bir mucize olsun birsey olsun herseyi unutayım” diye aglaya aglaya dua ederdim butun gece. Bir mucize olsun Allah’im derken bir insan kast etmemiştim. Sonra bir anda esimi gece 3 sularında ruyamda gordum uyandim onunla evlendiğimi görmüştüm esimi 1 senedir taniyordum ama dikkatimi hic cekmezdi o ruyadan sonra megersem onun 1 senedir beni sevdiğini ogrendim ve Allah o ruyamdan sonra sanki bana herseyi unutturdu , esimi sevdirdi. 3 ayda evlendim kuş gibi uctum. Hayatimin en guzel.anini yasadim. Çektiğim butun cefalar sefam icin degermis be dedim.. yine zorluk cektim cok buyuk imtihanlardan geçtim ama hep.dua ettim Rabbim sabrını vericek dedim. Sabret ki bu sınavı da gec mükafatı var sonunda dayan kizim dedim kendime. Evladim oldu. Suan 13 aylik cok sukur cok mutluyum. Arada sorunlar cikiyor ama hayatın tadi tuzu bunlar hep guzel olmuyor. Dua et canim, sabret , yıkılma, ayakda dur. Ne zaman kotu birsey olsa karamsar dusunsem aklima evladi hasta olan, aç olan, cok.buyuk sorunları olan insanlari getiririm oyle teselli ederim kendimi