Bingo Azraertunc ya bu muslin falan yapıyorlar ya onlardan olabilir. Bu soft desenler için 90×90 musline 70tl falan diyorlar ama kumascilarda 20 30 tl bandında metresi çiftten. Aklima o geldi. Muslin tulumlar elbiseler ya da şile bezinden
Olivetti Sevdicek123 hiç bulaşmasın derim . Ben 25 K kaybettim o kadar iyi anlıyordum oysaki coinden 🤓🤓 şimdi anca toparlıyorum 5 ileri 3 geri . 3 ileri 5 geri .
Sevdicek123 Olivetti ahhaa bizde iyi kazaniyoduk gözumuz dondu 😂😂 az ile yetinmezsen dedi allah çarptı 😂😂
Sevdicek123 Azraertunc para yatiriyosun sanal para aliyosub karsiliginda ya aslinda dolar alip satiyosun gibi dusun yada altin hesabi gibi
Olivetti Sevdicek123 ben hep az ile yetiniyordum ama bir sabah bi kalktım benim 40 K olmuş 20 K 😂😂 ben şok. Ama kurtardım çok şükür kar a geçtim
Sevdicek123 Olivetti satmis miydin bekleyerek mi kara gectin bizimde 14k vardi bi baktik ki 4k kalmis şok gecirdik satmadik bekliyorz oyle ayni düşüs vurdu bizi muhtemelen 😂 ilk defa doge almisdik yaziklar olsun mahvetti bizi
Olivetti Sevdicek123 nakte geçtim sonra bir kaç defa al sat yaptım sonra da 1,65 dolardan nord coin aldım şuan 2.80 i buldu zararımı çıkardım . 9 ağıstosta 5 dolar olacak diyorlar beklemedeyim 🤓
Olivetti ZRaporu profilime girip tüm yorumlarımı beğenen münasip olanlara da yorum yapan koca yürekli modum benim 😂😂 bahar Candan deyince param var ki yiyorum repliği geldi aklıma 😂
deleted13 Evden ya katalog işi yada el emeği üzerine çalışabilirsin(kokulu taş-sabun-mum,amigurimi,epoksi,ahşap boyama,ahşap pano dizaynı vb.gibi)