Dün eve temizliğe gelen kadın geldi neyse evi temizledi gitti bugun ben arka balkona çıktım pencere ve sinekliğinin arasına duru kalıp sarı sabun buldum kokladım erimişti baya sıcak burası elime aldım etrafına baktım sabuna kestiler atılmış duru yazan yere inceledim baktım sonrra arka bahçeye fırlattım. Ve kadını aradım bu sabun burda yoktu nerden buldun dedim ben sabun görmedim dedi orda neden iyi temizlemeden o zaman dedim sen o sabuju fırlat at dedi kötü sabundur o dedi kaynanama da gidiyor o kadın… Ve kaynanam dan herşey bekliyorum çünkü evime gizli girip evimin de fotoğrafını çekip giden onlardı gizli gizli bende baktım attım sabunu her neyse Google ye sabundan büyü olur mu diye baktım ve var!! Allah kahretsin bende fırlattım attım almak için gittiğimde ise o otların içine bu sıcakta girmeye cesaret edemedim. Akrep vs ve dün gece sapa sağlam şofben kafana düştü oda yetmezmiş gibi gece uyuyamadım korkumdan ağladım durduk yere eşim geldi sarıldı felan gel beraber uyuyalım dedi normalde arada sırada gelir yanımıza ben bebekle uyuyorum olay bu ben ne yapıcam başına böle bişe gelen var mı
Sabun büyü!!
Benim başıma gelmedi yani öyle tuaf şeyler görmedim varsa da bilmiyorum ama evet sabunda dahil herşeye yapiolar sen dua fln aç evde bide büyü bozma şeyleri var gir netten bak
Brvnonk sabunu alıp imama gitmek gerekiyor nasıl gidip alacam eşim de inanmıyor saçmalama diyor o sabunu unuttunuz diyor ulan hergün oturduğum yer orası bilmicem mi bem
Derleranacum Sen kalbini bozma boşver olumsuz düşünme kötüyü çağırma . Öyle birşey yoksa günah almış oluyorsun boşver yani her türlü büyü var ona bakarsan büyük ihtimal kadın unutmuştur sabunu durulayamamıştır sanada görmedim diye yalan söylemiş olabilir bilemiyorum.
Dolunayy benim evimde öyle sabun yokki buyuk kalıp sabun biz kalıp sabun kullanmayız ki dünden önce yoktu
Derleranacum E tamam işte evinize gelen yardımcı kadından kalmadır ,durulayamamıştır.
Ben senin yerinde olsam o sabunu alır besmele çekip yakardım yada denize atardım 😐 yada bi hocaya danışırdım en azından birşey varsa da yoksa da içim rahat ederdi
Derleranacum sen bence imama git ama sabunu attım de bakım ne Dicek
sabunu al bir hocaya git kimseye bise deme
- Düzenlendi
Atmışsın evinden çıkmış sonuçta sanırım kavga edin diye sabun da acı köpürün diye yapılmış bişey temizlikçiyede güvenme bence
Derleranacum malesef herseyden büyü yapılıyor benim annem hep şey derdi eğer bi şeyde büyü var deyip düşünürsen o büyü tutmazmis evinde kuran aç sesli şekilde ve evini sirkeli su ile sil birşey olmaz inşallah
Derleranacum yorumlarınıza baktim evde sabun yok demişsiniz temizlige gelen kadın da getirmez.. bize de kac kere geldiler firma degil ya ilacla , deterjanla gelsinler elleri bos gelirlerdi evdeki temizlik urunleriyle temizlerlerdi.. olabilir de kaynanamin görümcesi az uğraşmmis bu işlerle.. evin onune okunmus su dökmüş gelen gidene büyü tutsun diye. Sac teli icin az ugrasmamis. Domuz bile.pisirmis evde ve sırf kendisi onu yememek icin 1 haftalik kokmus yemegi yemis yani. Icinde şüphe varsa eger bence o sabunu bahçeden al evinde, evinin etrafında bile olmasin derim. Git at. Yak, suyla karistir coz onu git suyu dök birsey yap yani. Büyü icin de SAFFAT suresi acin evinizde.. evinizi sirkeli suyla guzelce silin
Dolunayy benim malzemeleri kullanır kendisi ek getirmez
Hayat_ dediğinizi yapıcagım
Bayancokbilmiss doğru dediniz bir daha ağzının payını verdim istemiyorum bir daha dedim
Derleranacum içini ferah tut. Bol bol dua. Et. Canm. Rabbım korur. Yanında melek. Var. Yapanlarda cezasını ceksın. Obur dunyada
Derleranacum tövbest bunlar nasıl işler, nasıl ilişkiler, nasıl düşünceler? nerden baslicagımı sasırdım en iyisi susuyorum
Derleranacum canım sabunu eritme atma yakma bildiğim kadarıyla erimemesi gerkiyor sabunun bu tarz buyuler tehlikeli oldugunu duymuştum al sabunu gıt bi hocaya danış ve inanma surekli oku nas felak sureleri bu sure zarfında ama bu buyuyu yapan kişi sadece bununla sınırlı kalmaz ve baya bir kin güdüyorki bunu yapıyor sana dıkkat et
Ceren1234 o otların içine girmeye korkuyorum hepsi benim boyumdan dikenli kurumuş şeyler akrep felan olur içinde eşime diyorum git al diye o inanmıyor böyle şeylere ama ben büyü olduğuna inanıyorum çünkü o sabun ben kullanmam ve hep gördüğüm oturduğum yer ve o kadın gelmeden önce yoktu
Bayancokbilmiss Sabun büyüsü, yapılan kişi sabun gibi günden güne erisin, elden ayaktan düşsün diye yapılıyomuş. Anneme de yapmışlar ordan biliyorum..