• +18
  • Sabun büyü!!

Derleranacum bu postu dün okuduktan sonra rüyama girmesi 😂😂 rüyamda evde sabun buluyorum üstüne yazılar yazılmış falan tövbe estağfurullah korkuyla uyandm 😂😂

Canım benim sen gönlünü ferah tut. Rabbim istemezse hiçbi varlık, hiçbi büyü sana ve Tuvana dokunamaz. Bol kuran oku evinde. İnanki benim kaynanam ve 4 görümcem sürekli bize büyüydü muskaydı yaptılar hala da devam ediyorlar biliyorum. Evimde defalarca muska buldum. Bildiğin kitap ve içinde arapça bişeyler yazıyordu anlamadığım. (ilahiyatçı olmama rağmen okuyamadım 😂😂). Eden bulur. Kimseye de buldum deme. Heleki kaynanana. Söylersen yenilerini yapar. Olabildiğince onları evinden uzak tut. Gerekirse temizlikçi falan çağırma evine kendi işini kendin gör. Sonradan böyle dert edineceksen varsın evini pislik götürsün yuvanın dağılmasından ve senin mutsuz olmandan iyidir. 🤷😌

Derleranacum annem bu sabun büyüsü yüzünden kanserden vefat etti acilen bi hocaya gidip büyüyü bozdurun sizi korkutmak istemem ama çok tehlikeli ve ölümle biten bi büyü

Derleranacum canım onu bir şekilde buyuk bir sopa gibi bir şeyle uzatarak al kendine doğru cek dikenler akrep falan var diyorsun al ve hocaya git onlar bozar veya üzerinde büyü olup olmadığını anlarlar kimseye bir şey söyleme büyü yapanlar asla cennete giremeyecek zaten birak ilerde kendisi hesabını versin Allaha

Derleranacum kalbini ferah tut. Yeter ki Allah seninle olsun gerisi boş. Dua oku bolca. Sonra intermetde dua aç her odada okut mutlaka. Allah büyüktür,kudreti büyüktür, O istemese hiç bir şey olmaz unutma. Allah büyü yapanada yaptıranada lanet etsin.

Derleranacum sabin büyüsunü bilmiyorum. Ama keske firlatip atmasaydiniz :(
    Iyi bir hoc bulup ona danişmalisin acilen o,o sabun olmadan da büyüyü bozar.
    Evini sirkeli suyla temizle iyice.
    Evde hep sesli dualar ac hal edene kadar …

Ayisigi_012 yakmak büyüyü daha da kötü ediyor diye biliyorum ben .. en iyisi su da eritip dökmek

Ozellbanu nasıl bozuldu acaba büyü bildiğiniz bi hoca var mı benimde başıma geldi de o yüzden soruyorum

Lina1 seneler önce yapmışlar anneme, hemen hocaya gitmişler.

bir ay sonra

Bi tanıdıgıma yapılmıstı sabun eridikce yapılan kişide günden güne erisin diye ..

Sabun büyüsü çok tehlikeli bir büyüdür insanı öldüren bir büyüdür siz kendinizde bir şey farkediyormusunuz?bence bir hocaya danışın

Yeni yapilmis zaten yapılmışsa anlaşılması biraz zman alır 2 3 6 ay filan geçmesi lazım belirtiler için bence

Derleranacum sabun buyusu var evet ve baya kötü bi buyu sabun eridikçe buyu yapılan kişide hastalıktan vs günden güne eriyip bitiyor ölüyor