• +18
  • Sabun büyü!!

Derleranacum yani inşallah yoktur öyle bişey de sadece günahını alıyoruz dur eger varsa cidden tehlikeli bir büyü annemin teyzesine 18 yaşındayken yapılmış ve evin tuvaletinin için atılmış hiç bulunmamış eski köy evlerini bilirsin tuvalettler açık oluyor günden güne erimiş sevdiği askerden gelene kadar vefat etmiş lütfen Bi hocaya danış canım Bn cok korkarım böyle şeylerden

Derleranacum valla anneannem anlatirdi sabun buyusunu kotu diye bir kadina yapmislar sabun eriyene kadar oda erimis diye yani cabuk oldurmezmis sozde ve bir arkadasimin kayin validesi e gorumceleri yapmis kafin zap zayif hep kadina buyu yaparlarmid zaten allah korusun boyle insanlardan hemen bir hoca bulun

4 gün sonra

YigitAlpsMom 16 gün oldu birden ayrıldım doğum günümü burnumdan getirdi hediye aldı ve gece boyu buju başıma kalktı parasını vs sabah toparladım herşeyi aldım bebeğimi çıktım

Derleranacum doğum günümü burnumdan getirdi hediye aldı ve gece boyu bunu başıma kalktı fiyat felan bende bir anda çıktım ve ne aradı ne sordu bende ne aradım ne sordum 16 gün oldu umrumda değil soğudum bilmiyorum çok soğudum

Survivor12 nasıl yani bi eşyaya bu büyülü gözüyle bakılırsa mı tutmuyormuş benimde bazen şüphelendiğim oluyorda mesela şunu kullanınca böyle oluyo bunda bişey var harelde diyorum

Bomonti evet mesela senin evine gelen bi yemek ya da eşya olunca tabi şüphelendigin kişilerden acaba bunun üzerine büyü falan mı yapıldı diye düşününce o büyü tutmuyormus
      Eskiden sevmediğimiz insanlar bize birseh getirince öyle derdik annemde büyü olduğunu biliyorsak birsey olmaz derdi ya da bizi öyle avuturdu Bilmiyorum

Oturmayamigeldik 28 temmuzda bu sabunu yakaladım daha öncesinde vardır kesin çünkü kaynanam bizi ayırmaya çalıştı eski posta var evimin içine girmişlerdir gizli gizli fotoğrafını çekip aileme atmışlardı dağınık tı mutfak masası ileri geri konuşmuşlar ben ayrılmak istedim o olaydan sonra eve toplasanız 10 gün felan kaldım giremedim o eve ama eşimle birlikte oluyorduk fakat ayrı uyumalar başlamıştı sütten kestim kızımı alkol aldık ve son sevişmemiz o oldu ben iyice soğudum çok güzeldi ama kendimden uzak hissettim ve korkmaya başladım belki pskolojik sonrası işte bu olay oldu 24 ağustos da hediyeyi başıma kalktı felan bende herşeyi topladım çıktım o evden şuan ne arıyor ne soruyor bende aynı şekilde bu kaynanam diğer evime hiç gelmezdi 6 ay boyunca 2 kere bile kavga etmedik ama ilk ev ve son evimize geldi şeytan ilk evimizde bile birbirimizi kesecek derece kavgalı olurduk çok değişik bilmiyorum belki büyü belki başka bişe ama şuan herşeyimiz bitti

Derleranacum çok üzüldüm ya. Yatacak yeri yok bu büyü işiyle uğraşanların yemin ederim. Allahindan bulsun. Ne istiyorlar anlamıyorum ya oğlunu evlendirmissin işte çoluk çocuğa karışmış bi bırak bi sal ne istiyorsun. Madem oğlundan ayrilamican niye evlendirin elin kızının başını yakıyorsun