Merhaba,
Biraz uzun olacak yazım. Birine anlatsam bu konuyu defalarca linç yerim. Sanki herkes namus bekçisiymiş gibi 😀 Size içimi dökeyim
Neyse ben kocamla bir yazlık bölgesinde ortak arkadaşımız sayesinde tanıştım. Normalde esmer seven biriyken kocam renkli gözlü açık kumral biri ama onu bana karşı çeken bir şey vardı. Hatta ilk tanıştığımız anı anlatayım size. Vapurdan indim arkadaşım karşıladı beni. O sırada arkadaşıma telefon geldi. 2dk bekle konuşup geliyorum dedi.Benim ne kalbim ne beynim durma diyor git diye komut veriyor. Ayaklarım kendiliğinden sağ tarafa doğru gitti. Düz de değil. Sağ tarafa. Karşıma eşim çıktı. Baktım baktım ömrüm boyunca eşimden öncede sevgililerim oldu ama ilk defa kişi kimdir nedir necidir bilmeden hem aşık oldum hem arzuladım.İçim gidiyor böyle bakakaldım.Telefonum çaldı arkadaşım beni arıyor nerdesin bıraktığım yerde yoksun el salladım geldi kendi arkadaşını görünce(eşim onun çocukluk arkadaşı) aaa dedi siz tanışıyor musunuz. Velhasıl kelam böyle bir tanışıklık başladı. Ama eşime acayip atarlanıyorum hem içten içe aşırı hoşlandım hemde kendimden taviz vermicem ya. Birkaç gün tatil yaptık birlikte denize girmeler güneşlenmeler vs arkadaşımda bizimle. Neyse benm buna karşı arzum daha çok arttı istiyorum resmen ki ilk defa başıma geliyorbu. Bir gün yine eşimle beraber denize girdik dubaların orda ön sevişmemiz oldu. Daha sevgili değiliz. Sabahın köründe kimse yok ortada denizin içinde yaşadığım en güzel hazdı diyebilirim.Sonra dedimki aman yaz aşkı biter gider. Biz bununla kaldığım süre boyunca gizli saklı kaçamaklar yaptık. Tam dönüş esnasındaykende işte buna msj attım “Hoşça kal yaz aşkım” diye buna acayip derecede içerlenmiş. Hahaha sonra evime geldim konuşmalar devam ediyor vs bir baktım sevgili olmuşuz. Sevgili boyutundayken hakkını yemiym çok ilgili çok cana yakın biriydi.Sonra güvenmeye başladım çokta güvendim gerçekten. Birde öyle bir şey ki ben babasız büyüdüm bana yeri geldi baba sıcaklığı gösterdi yeri geldi bir eş yeri geldi bir sırdaş gibi. Onunla eğleniyor,gülüyor,konuşuyor sohbet ediyordum . Tek sıkıntı farklı şehirlerdeydik. 7 ay birbrimzin elini tutmadan vakit geçirdik. Sürekli aradı konuştuk sürekli. 7 ay sonunda geldi sarıldı etti hiç aramızda o şeyler geçmiyor bile. İstemiyor mu diye düşndüm ama öyle bir sarılıyor ki özlediğini o kadar iyi dile getirdi ki. Sonra ayrılıklar çok zor oldu bizim için. Ben duygularımı belli edemem ama o çok iyi belli eder. Memleketine geri döneceği her vakit çok ağlardı sarılır ağlardı falan.Sonra 1.senemizde ben yine o görüştüğümüz yazlık mekanına gittim bu sefer birlikte kaldık ve her gece seviştik her gece. Birliktelik yaşamadık ön sevişmelerle birbirimizi tatmin ediyorduk. Ben ömrümde ondan duyduğum hazzı kimseden duymadım. İst.a geliyordum sürekli onu istediğimi farkediyorum vücudum alev alev yanıyor. En sonunda açıldım buna dedim böyle böyle. Kamerada birbirimzi tatmin edebileceğimizi söyledi. Kendime dokunup onu hayal ettikçe dahada zevke geliyordum. Neyse böyle böyle geçti. Kendi yaşadığı memleketine 1-2 defa bende gittim orada da aynı şeyler. Sonra 2 snee öncesinde benim hayatımda değer verdiğim arkadaşım,sırdaşım,babam tek dayanağım dedemi kaybettim. Kendiem gelemedim yemeden içmeden kesildim. 2 hafta sonrada eşim askere gidecek ne yapacağımı bilemedim. Askerede doğuya gidecekti ama bedelliydi zaten sıkıntı değildi. Bıraktı asker eğlencesi vs geldi benm yanıma bana destek oldu benmle ağladı beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Sonra askere gitti. Askerden döndüğğ(önceden benim yaşadığım şehirde yaşardı ailesinin işi gereği memlekete gitmişti) . Asker dönüşünden 1 ay sonra benim yaşadığım şehre geri taşındılar ailesi ile. Aramızda kmlerce mesafe varken bir anda 20 dklkık mesafeye indi. Her iş çıkışı onlardaydım sürekli sevişiyorduk vs. Bu arada dedemi kaybettikten sonra ben 3-4 ay regl olmadım sonrasında oldum tabi. Stresten benim bu şekilde hep olurdu. Her neyse yine eşimle böyle sürekli sevişiyoruz vs. O gelmiş benim memlekete sürekli görüşyrz hazzı yaşıyoruz falan. Çıkıyoruz dışarıya deli gibi eğleniyoruz. Sinema tiyatro tüm etkinlkleri yapıyoruz bazen bana tiyatro bileti alıyor ama kendisi gelemiyor işi gereği ben tek gidiyorum falan.Zumbaya gidiyorum,yogaya yapıyorum arada sırada.Birlikte alkol içiyoruz deli gibi eğleniyruz arkadaşlarımla eğleniyorum falan bu süre zarfında 2 kere azar azar kanamam oluyor.Sonra yine regl olmuyorum.Dayanamıyorum doktora gidiyorum. Bana 6,5 aylık hamile oduğum söyleniliyor. 6,5aylık.Karnıma bakıyorum yokdiyorum olamaz ya. OLAMAZ! Karnımda şişlik yok. Ne mide bulantısı ne aşerme bir şey yaşamadım. Birlikteliğmiz olmadı sadece ön sevişme yaşadık hep sadece. İşim gereği ağırlık kaldırdım defalarca,zumba yaptım,mekik çektim,alkol aldım.Bir hamilenin yapamayacağı her şeyi yaptım ama çok sağlıklıydı. Neyse bu anları hatılrlamk istemyrm çok kötü günler geçirdim ama kızım doğunca herşeyi unuttum hemde herşeyi.Şimdi eşime karşı o eski şeyim yok. Zaten uzun zamandır ayrıyz yeni yeni kendi evimze geçicez. Şuan bana sarılıp öpse bile hamileliğimi öğrendiğim ilk an geliyor aklıma kendimi kasıyorum ondan uzaklaşıyorum çığlık atasım saçlarımı yolasım geliyor. Evladımı çok seviyorum onun kokusu her şeye değer ama ben bunu nasıl atlatırım.2 senedir bir yatak ilişkimiz yok resmen. Bu durumu nasıl aşabilirim korkularım var. Aşabilir miyim sizce.Kendimi kimseye anlatamıyorum kimseye umarım sizler linçlemezsiniz. Ne yapabilirim onu çkta özlyorum istiyorum . Heleki ayrı gayrı yerlerde olmamıza rağmen uzun zamandan beri evladıyal o kadar ilgili bir baba ki beni daha çokcezbediyor. Yalnız böyle diyorum ya sarılınca bile aklıma o sahne geliyor. Rüyalarıdma sürekli tekrar tekrar hamile olduğumu görüyorum bunu aşamıyorum kendimden nasıl aşacağım yardımcı olur musunuz?