• +18
  • Büyü konusu

Akrep yok artık 🤯 ben bakamadım içirmek kelimesini gördüğüm anda dev iğrendim düşündükçe de 🤮 cidden cahil kesim çok fazla bu yüzden ülke olarakta gelişemiyoruz yazık 🙄

Akrep bu konuda kendime ve çevremdekilere güveniyorum inşallah güzel bir gelecek 🙏🏻🌸

deleted77 valla tatlım böyle şeylerden yana cahil kalmayı tercih ederim .. arkadaşın nezdinde böyle iğrenç bişeyide öğrenmiş olduk cidden midem kalktı yani hayır anlam veremediğim içen kişide anlamıyormuymu acaba 🤦🏼‍♀️

Lagosiyawo işte onu hiiiç anlamlandıramadım bilmemek sanırım daha iyi çünkü saçma şeyler yazıyordu farklı karışım falan yazmış arkadaş yukarda ölçü bile varmış açmamla kapatmam bir oldu 🤮 Allah ıslah etsin bunlara inananları

Nazrinka Arkadaşların yapabilirsin dedi diye senin hiç aklın fikrin vicdanın yokmuş gibi hemen büyü işlerini araştırmaya mı koyuldun ? Gerçekten sen o büyüyü yapsan ,sana bağlansa büyü ile mutlu olacak mısın gerçek olmayan birşeyle ?

ZRaporu Her insanda biraz empati yeteneği olmalı ,bana biri bunu yapsa diye düşünse belki insan gibi yaşamayı öğrenebilirler ama nafile 🤷‍♀️

Nazrinka Ülkemin güzel insanlarını aklın ve bilimin yoluna davet ediyorum…(Saçma,sapan işlerle uğraşmayın,yıl olmuş 2021…)

Nazrinka ya saçmalama lütfen başka bir kızı araya sokabiliyorsa zaten bitmiştir. Hem büyü günah hemde adet kanı içirmek nedir bu kadar da düşmeyin. Kendinizden emin olun güvenin kendinize

Nazrinka yaaa büyü yapanların yap diyenlerin Allah belasını versin siz gerçekten mantıklı buluyor mnsz ne kadar iğrenç bir şey ne olduğunu bilmiyorum ama büyü muska yaa günah yaa Nefret ediyorum hangi devirdeyiz yaa adam başkasına gidecekse ne yüzle tutuyorsunz yanınızda gurur olsun ya biraz siktir olup gitsin 5yil doyirusnuz da seven insan ne beş yıl ne bir yıl seviyorsa sürdürür ama başka kız arıyor da siktiri çekin yaaa büyünün sonunu bilmiyor snz sanırım bedeninizde ailenizden çıkar ilerde ama çıkar sonuçta günah yapılmaması gereken birşey

deleted77 öyle lıkır lıkır içmiyorlar 😂birisinde duymuştum ,çok iyi bir ailenin oğlu köyde hiç bakmayacağı bir kıza tutuluyor ,köye gittimi çocuğu geri çıkaramıyorlar o kızı istiyorum diyor. Olay sonra anlaşılıyor kız bu çocuğa bir bardak su getiriyor ,çocuk içiyor. Suyun içine 1 damla regl kanı damlatıyor . Yani belli etmeden içiriyorlar . Tabi dedğim çocuk kurtuluyor ama çok uğraşla. Allah böylelerinden korusun. Çok korkunç.

Nazrinka Araya biri giriyorsa neden böyle bi takıntı oluşturdun ki kendinde? Boşver giden gider yani adet kanı iğrençlik cok saçma

Nazrinka instagram esra ezmeci takip edin büyücü degil tabiki cok tatli bir psikolog ve vucudmuzdqki dogal enerjileri disil enerjimizi nasil kullanacagmzii ogretiyo..dediklerini uygulayark hayati bambaska olmus cok insan var qma öncelikle kendiniz icin takip edin odaginz kendnz olsun kendini sevmeyeni 5 yillik degil 10 yillik sevgilisi de olsa terkeder..