deleted77 SansursuzKadin bunun için hormon testi verenler, psikolojik destek alanlar biliyorum çünkü zamanla vajinada hassasiyet ve deformeler başlıyor.. yaşın henüz çok küçük sende iyi bir uzman bularak biraz daha törpüleyebilirsin cinsel dürtülerini 🙏🏻
SansursuzKadin deleted77 gittigim psikolog dedigim gibi güldü şok oldu 🤦🏻♀️ nerde bulabilirim acaba uzman birini ya
Hanmefendi SansursuzKadin ahahahhah yemin ediyorum kendi geçliğimi gördüm sende 😂😂 merak etme yaş aldıkça sevişme isteğin azalıyor mesela şimdi günde 10 kere istiyosan benim yaşıma gelince 5 kere bile yetiyo 🤣🤣🤣
SansursuzKadin Hanmefendi gercektenmi ya peki o zamana kadar nasil geçiyo ömür sanki hic gecmicekmiş gibi🤣
SansursuzKadin bitterdelisi24 canim her gun degil sonucta bebek olunca vakit yaratmaya calisiyoruz iste ona kalsa 1 saat yeter ☺️
SansursuzKadin Rouge evet beni anlamissin ama bu o kadar elimde deilki yani yapmazsam olcekmişim gibi eşim olmayınca ter basiyo elim ayagima giriyo napcam napcam diye dusunuyorum 😐
SansursuzKadin bitterdelisi24 mantikli olan 1 saat valla zaten orgazm olmam 20 dk falan suruyor uzatmaya gerek yokta duramiyorum
deleted77 SansursuzKadin bulunduğun bölgede elbet vardır iyi bir uzman artı kadın hastalıkları uzmanı 🙏🏻
Umayto SansursuzKadin bilinçaltinda bununla alakali bir travma olabilir. Bariş Muslu gibi insanlardan terapi alabilirsin istersen numarasini ulaştirabilirim özelden.
Hanmefendi SansursuzKadin kocanın tepesinden inmiyosun anca öyle geçiyo zaman 😂😂 adam bıkmıştı bi ara yalvarıyodu yeter diye😅 ama şimdi o da memnun halinden🤣
Annafreud SansursuzKadin ben de 23 yaşındayım ve şu an nişanlıyım. Senin yazdıklarında kendi gelecekteki halimi gördüm gibi 😅
bitterdelisi24 SansursuzKadin nasıl cınsel ısteksızlık hastalıksa fazla ıstemekde hastalık olablır :) herseyın fazlası zarar canım. ama seni cok merak ettm