Öyle bi içimden geldi 🤪
[silindi]
ersemidil kuzucum leo Rus ve 195 kız kardeşi var 11 yaşında 175 düşün ben yanında minyonum 😁
[silindi]
ersemidil ahhahahaha evlensemmi acaba 😁 ay bi gün evlenirsem yazacağım söz aklıma girdi sanki 😁
[silindi] ne tarafa doğru inanıyoruz 😂
- Düzenlendi
İlk cümleden sonrasını okumadım (sonradan okudum daha ne saçmalamış diye) ben de Erasmus’a gitmiş biri olarak Türkiye’ye gitme fikrinin mantıksız olacağını biliyorum. Mücbir sebep olmadıkça öyle kolay kolay o süre içerisinde dönemiyorsun hibe alıyorsun programdan. Bir de ismi Leo :D, ayrıca portekiz federal bir devlet yapısına sahip değil eyalet yazmış, ülke zaten kaç km2? Misafir odası demiş çok merak ediyorum ne kadar misafir kültürü var onlarda. Zaten betimlemelerden 17-23 yaş aralığında bir erkek olma ihtimali %70. Ben inanmıyorum arkadaş.
[silindi] oha direk evlen 😂
Deleted11 dur knk okuyup geliyom 😂😂
Ask_hosmus bekliyorum 😅😅
Deleted11 bide olacaklardan haberim yoktu diyo ateşli Leo diyo kendisinin ateşi başına vurmuş haberi yok 😂😂😂
Ask_hosmus tabii ya hep suç leo da zaten 😂😂 resmen sex hikayesi yazmış karı 😂
Deleted11 aynen öyle prnocular bunu beğendi 😂😂
Ask_hosmus wattpadçılarda beğendi kanka 😂
@“[silindi]”#p223200 ay saf gibi ciddi ciddi okuyorum ki kadın googleden yapıştırmış hikayeyi allahtan yarıda kestim okumayi
Ozge49595 ya ben sana kıyamam 😂😂 postu hortlattık iyi mi 🤭 Ask_hosmus
- Düzenlendi
Ozge49595 artık insanlarda utanma kalmadı kesin bunu google den bulmuştur ve erkektir kesin 👍 artık bir zamanda bu post dillere dolanır 😂