• +18
  • Öyle bi içimden geldi 🤪

[silindi] iki şeye takıldım. Birincisi sanki her şey plansızmış öylesine gelişmiş gibi anlatmışsınız ama pek öyle görünmüyor yumuşatmaya gerek yoktu 😂 ikincisi de bizim Türkiye’de 1.70 kıza at gibi derler neresi minyon 😂 (yanlış anlaşımasın bende 1.75′im böyle minyon mu olur😂)

• [silindi]

ersemidil kuzucum leo Rus ve 195 kız kardeşi var 11 yaşında 175 düşün ben yanında minyonum 😁

• [silindi]

ersemidil ahhahahaha evlensemmi acaba 😁 ay bi gün evlenirsem yazacağım söz aklıma girdi sanki 😁

[silindi] Bende 1.70 im nasıl milyonsun sen öyle 😂 ben değilim de 😂😂 Güzel bir sex hikayen olmuş Türkiye gelince de devam eder

İlk cümleden sonrasını okumadım (sonradan okudum daha ne saçmalamış diye) ben de Erasmus’a gitmiş biri olarak Türkiye’ye gitme fikrinin mantıksız olacağını biliyorum. Mücbir sebep olmadıkça öyle kolay kolay o süre içerisinde dönemiyorsun hibe alıyorsun programdan. Bir de ismi Leo :D, ayrıca portekiz federal bir devlet yapısına sahip değil eyalet yazmış, ülke zaten kaç km2? Misafir odası demiş çok merak ediyorum ne kadar misafir kültürü var onlarda. Zaten betimlemelerden 17-23 yaş aralığında bir erkek olma ihtimali %70. Ben inanmıyorum arkadaş.

Olivetti bacım oğlanın gecelik şortunda fermuar varmış şahsen ben inandım çünkü herkezin geceliginde elbet vardır bi fermuar😂

4 ay sonra

Deleted11 bide olacaklardan haberim yoktu diyo ateşli Leo diyo kendisinin ateşi başına vurmuş haberi yok 😂😂😂

Ozge49595 artık insanlarda utanma kalmadı kesin bunu google den bulmuştur ve erkektir kesin 👍 artık bir zamanda bu post dillere dolanır 😂