• +18
  • Öyle bi içimden geldi 🤪

• [silindi]

Baktım herkes hikayesini anlatıyor bende anlatayım dedim çiçek kızların 🌸❣️
Kızlar ben 2 yıl önce Erasmus’la Portekiz’e gittim benim için hayatımın nirvanasıydı diyebilirim hem sosyal hayatım hemde dil gelişimim için çok iyi oldu. (ingilizce öğretmeniyim).
Benim gittiğim dönem Türkiye hariç başka ülkelerden orada okuyan oraya gelen öğrencilerde vardı Noel zamanı 10 günlük bi tatil verildi bizde Türkiye’de geçirmek için plan yaptık bizim grubumuzda 5 yabancı vardı 1i kız diğerleri erkek biri vardıki bal dök yala 🤪 (LEO).
LEO ile sürekli kaçamak bakışmalarımız vardı zaten tam biletleri almışız güzel ülkem için uçağa bineceğimizin akşamı Leon bana açıldı beraber birer kadeh şampanya içip kutladık bu olayı bende ona karşı boş değildim ama asla uzun ilişki insanı olamadım bağlanma problemini var bilmiyorum yada hayatı yaşamayı mı düşünüyorum bilmiyorum 😁 o akşam gitmekten vazgeçtim Türkiye’ye zaten arayıp soranımda yok bu zamana kadar hep tek başıma geldim aile bağları olmayan biriyim babamın nerede olduğunu bile bilmiyorum düşünün. Aradan 2 gün gecince Leon başka bi eyalette çiftlik evleri olduğunu istersem bi kaç gün orada kalabileceğini söyledi yurdumuz bomboştu ve çok hoşlanmam büyük yerlerde tek kalmaktan kabul ettim hemen 😁 olacakları bilmiyordum gerçekten tam filmlerdi gibi evlerdendi ama yemyeşil mükemmel.. çom uzatmıyacağım yoksa uzzzaaar gider 🙄
Leo bana misafir odasını verince uslu uslu duracağımızı sandım onun içinde yanan ateşi görmemişim halbuki..
Sabah a karşı 3 dü sanırım kötü bi kabus görüp bağırmısım ben hatırlamıyorum sadece leonun beni sakinleştirici hatırlıyorum ne olduğunu sorduğumda bağırdığımı söyledi fare vs gördün burada oluyor diyince bende iyice ipler koptu 😁 sıkı sıkı sarılmışım mavişime beni bırakmaması için yalvarıyorum tek kişilik yatakta yanıma kıvrandı ( rahatıma çok düşkün bi insanımdır asla ve asla dar yerlerde yatamam onun odasına gitmeyi teklif ettim nedense kabul etmedi 🤔 sonrasında çok ısrar edince kalktık yukarı çıktık biraz sohbet muhabbet leonun üstünde dar bi şort ve spor bi atlet var beni öyle tahrik ediyor ki anlatamam bendede normal bi gecelik asla saten dantelli takımlar giyemiyorum maalesef 😁 askılı kısa bi elbise var içimde iz bırakmayan bi kilotta var içimde sanki kilot yok gibi napıp edip onuda azdırmalıyom diye düşünüyordum çok zordu sanki minyon bi kızım çevrem arkadaşlarım çok beğenir beni 1.70 boyunda ela gözlü esmer bi bayanım saçlar belde bukleli 🧿😁😁 neyse hafif öne eğilip gögüslerimi önüne serdim bu arada okul vs sıkıcı sıkıcı konuşuyoruz inek Leon 🙄 birden kıpırdandığını rahatsız olduğunu gördüm balık oltaya geliyordu 😁 bu sefer bacaklarımı uzattım hafif kendimi geriye atıp kollarımı geriye yasladım her yerime baktığını görebiliyordum kollarına dokunmaya başladım bu anı beklermiş gibi öpüşmeye başladık 15 dakika öpüştük çok nazikti yavaş yavaş elleri tüm vucuduma hükmetmişti yavaşça bacak arama geldiğinde nefesim hızlandı artık daha fazlasını istiyordum daha daha daha.. hemen aletini okşamaya başladım fermuarını açıp ona oral yaptım aleti kocamandı ve pürüssüz sanki ağdaya gitmiş gibi 😈 ona yaptıktan sonra beni uzandırıp bana oral yaptı
abartmıyorum maks 5 dil darbesiyle boşalttı beni sonrasında deliler gibi seviştik seks neymiş orada öğrendim bütün vücuduma hakimdi elleri dili penisi her bi zerremde hissettim onu benim için çokk güzzeldi haftanın 2 3 günü sevişirdik şuan hatla konuşuyoruz o Amerika’da ben Ankara’da 😁 gelme gibi planları var ama lanet virüs engel olyor belki evleniriz leonla onun öyle planları var ama ben bilmiyorum bakalım.
Okuduğunuz için teşekkürler ❣️🌸

• [silindi]

Olivetti

ZRaporu kızlar yüzüm minyon yaşımı göstermiyorum 🤦🏻‍♀️

• [silindi]

Pardon kızlar siz ulaşamadığınızın delisi olduğunuz için böyle özgür hikayeler size kurgu geliyor sizde haklısınız 🤞🏼 özgür bi seks hayatım var sizin gibi oturup kocamla sevişemiyoruz beni boşaltamıyor bana oral yapmıyor vs vs vs diye yazsaydım yalan bile olsa inanırdınız 🖕

[silindi] ben genelde ne yazsalar inanırım ya sıkıntı yok 😂😂 ben kamilim desen yine inanırım yani 😂. Ama şey bana böyle katıldığı ilk günlerde direk sex hikayesi falan anlatanlar birazcık şey geliyo değişik ve soğuk . Hayat senin hayatın istediğini yaşa yaz çiz bize saygı duymak düşer 😂

• [silindi]

[silindi] wowww çok güzel hikaye, dibine kadar yaşamışsın etkilenmedim diyemeyeceğim😅 inşallah leo ile evlenirsin yakışırırsınız 💖

• [silindi]

Olivetti Kamil olayi beni aldı fjdjsjsjsjsaj 😂😂😂😂😂😂😂