Kızlar ben 1 senedir evliyim eltimle kaynım da 8 senelik evliler neyse kurban bayramı arefesi kaynanam eltim kaynım hepsi birlikte bize geldiler kalmaya ben kaynım evdeyken şort veya askılı giymem ayıp denen bir şey var neyse geldiler eltim hemen gitti diz üstünde mini bir elbise giydi üzerine evde rahat olmak içinmiş elbiseyi bir görseniz meme mestan ortada ya sabır dedim neyse öbür gün baktım evde atletiyle geziyor yine ses etmedim bu arada eltim kapalı normalde eşimin hiç ona baktığını görmedim ama erkek sonuçta birinde bakmazsa birinde gözü kayabilir ben bile bakıyorum çünkü bir daha aynı şeyi yaparsa ne demeliyim nasıl tepki vermeliyim bilmiyorum

Gizzemm ben açık olduğum halde kaynımın yanında falan askılıyla falan gezmem garip geliyor normalde dışarda kalın askılı elbiselerimden falan giyerim fakat bununki ip askılıydı ve baya baya her yeri görünüyordu atleti de eskimiş yazık transparan olmuş 😂

Gizzemm bence kimin ne giydiğine biz karar veremeyiz, rahatsız oluyorsanız yüzüne söyleyin, ki zaten söyleyecek olsanız buraya yazmazsıniz. Kocanız ve siz gözlerinize hakim olun 🤷‍♂️

NorthLight her şeyin bir yakışırı vardır normalde kapalı olan bir insanın kaynının yanında bu şekilde giyinmesi bana doğru gelmiyor nikah düşüyor sonuçta

NorthLight fikir almak amacıyla sordum zaten nasıl söylemem gerektiğini bilemedim diyecek bir şeyin ypksa çıkabilirsin canım postumdan ☺️ herkes her şeyi paylaşabiliyor da benim dediğim mi battı size

Gizzemm dur o zaman tam olarak fikrimi söyleyim sen kovmadan, normalde kapalı biri demişsin o zaman pekala biliyordur kayna nikah düştüğünü de, bilerek açık giyiniyor demek ki ve senin kıskanmani bekliyor, sen ona en ufak bir şey söylersen ya da ima edersen “aa bak eltim beni kocasından kıskandı ben daha güzelim vs.” havalarına girecek, o yüzden siz kendinize hakim olacaksınız veya görüşmeyeceksiniz yapacak bir şey yok 🤷‍♂️

Gizzemm bana çok saçma geliyor tavrınız, herkes giydiklerinde özgürdür bir kıyafeti giyerken acaba başkaları ne der kafasında olmak hep enteresan gelmiştir, tesettürlü yazmışsınız size güvenmişki giymiş ve yaşça büyük sanırım belkide o yüzden rahat davranmıştır çok rahatsız olmuşsanız arkasından laf yapmak yerine yüzüne söylemeniz daha etik olurdu. Atleti eskimiş yazık falan hoş tabirler olmamış.

Gizzemm insanların nasıl giyineceğine biz karar veremeyiz ki. Kapalıdır açıktır öyle rahat etmiş öyle giyinmiş. Yani eşinizden erkektir sonuçta diye bahsetmeniz bana daha garip geldi. Benim eltim isterse evde çıplak dolaşsın benim eşim kafasını çevirip bakmaz eminim. Eğer rahatsızsanız dile getirebilirsiniz bence.

Gizzemm canım evine gelen misafir sonuçta bir şey diyemezsin biraz sabredeceksin. Kapalı olabilir evet belki dinen kaynının yanında açıkta olmaması lazım ama o onun bileceği iş ve onun dini yaşayış biçimi. Ev sahibisin sana bir şey demek düşmez. Onu kocasının uyarması lazım. O rahatsız değil demek ki. 🤷🏼‍♀️

Gizzemm Eltinin amacı senin kocana güzel gözükmek olsa eski atleti mi giyer Allah aşkına . Erkektir sonuçta diyorsun da abisinin karısına yan gözle bakacak tarzda bir adamla mı evlisin yoksa . Kendine mi güvenin yok eşine mi güvenin yok ben anlamadım . Ayrıca karışmaya hiç hiç hakkkn yok evinde istediğini giyer . Hadi fantezi kıyafet giyse neyse elticiğim bu ne hal dersin de kadın normal kıyafet giymiş yanş 😂😂

Yani açıkçası ben kendisine söylemessm bile kaynanama söylerim bende asla istemem bnm eltimde öyledir utanma yok bile bile yapar bana garezine.

Gizzemm aranızdaki muhabbete samimiyete bağlı söylemen ama bence eşi uyarsın onu sen söyleyince suçlu sen olursun. Eltim yok kaynım yok rahatım valla yoksa düşünce yapına hak veriyorum bende rahatsız olurdum büyük ihtimalle 😅

Mirinda ben de eşimin hiçbir iekilde baktığını görmedim zaten insanız hepimizin gözü kayabilir anlamında söyledim

ZRaporu misafirdir sonuçta gidecek diye ses etmedim zaten ama normal bir şekilde giyinse yine tamam diyeceğim baya baya açık bir tek memesinin ucu gözükmüyordu yani bu da canımı sıktı açıkçası

Olivetti eşimin hiç öyle baktığını falan görmedim kendime de güvenim var ama giydiğini bir görseniz hak verirsiniz kim kendi eşinin yanında memesi neredeyse tamamen açık birinin olmasını ister ki 😂 bir de balkonda oturuyoruz mesela akşam ben eşimle beraber oturuyorum kaynım karşımızda eltim geliyor benim eşimin yanına oturuyor e git kendi kocanın yanına otursana adamın yanında çarlinin melekleri gibi oturuyoruz 😂

Nimess eşi uyarsın da ne diyeyim abi karına söyle düzgün mi giyinsin diyeyim 😂😂