Gizzemm sizin yaşınız kaçki bilemedim belki de samimi buluyordur 🤷‍♀️

Gizzemm anladım ben tabii ki eşinizin baktığını söylemedim. Sadece siz eşinize güvenin gerisi boş kalacakları kaç gün sanki canınızı sıkmayın.

Eşi bişey demiyosa sen ne diyebilirsin ki onlar öyle rahat ediyo demek ki. Bence kocan da alışmıştır 8 yıldır göre göre. Bu saatten sonra giyinme desen nolur

deleted13 sözde kapalı sadece arabayla falan bir yere gidildiğinde yolda açar başını sadece dışarda kapanır evde falan hep açık nasıl bir kapanmaysa namaz falan da kılıyor

deleted77 ben de 20 yaşımdayım eşim 24 ben evlendim evleneli eşime farklı davranıyor zaten bana defalarca söyledi ben kaynımı eşimden daha çok seviyorum gibisinden evde otururken falan hep eşimin yanına oturur kendi eşi dururken

Mirinda evlendiğimden beri eşime çok samimi davranışlarını görüyorum aslında aynı ortamda olduğumuz zaman kendi eşi dururken gelip benim eşimin yanına oturuyor hatta ilk evlendiğimiz zamanlar bana biz kaynımla el ele gezmişliğimiz bile olmuştur dedi şok oldum eşime sorduğumda saçmalama o benim abimin karısı ne demeye çalışıyorsun sen ben onunla tek başıma bir yere gitmedim bile dedi kıskandırmak için mi yapıyor ne amaçla yapıyor bilmiyorum

Gizzemm o zmn sen kendjn söyle derim. Sen kapalı deil misin bu ne haller kendi evin gibi vs eşimin yanında ben böyle kabul etmiyorum flnnde olmasa kocasına söyle

Gizzemm Okuyunca kendimi gördüm benim eltim de aynı böyledir

Annesivekizi bazı davranışları canımı sıkıyor mesla geçenlerde onlara gittik eşim mutfaktaydı eltim de girdi mutfağa eşim tam çıkacaktı baktım adamın yüzünü mıncıklıyor manyak karı aşağıda da yazdığım birkaç şey var bu şekilde onları da okursanız hak vereceğinizi düşünüyorum

Gizzemm Bunu yargılamak bana düşmez ama şöyle bir durum var açık olan insan zaten açık alışıyorsun giyimi kıyafeti çok dikkat çekmez bellidir açık fakat dışarda kapalı insan evde misafir geldiğinde felan başörtüyü çıkarıyorsa bu daha çok dikkat çekiyor benim bile dikkatimi çekiyor çünkü.

Gizzemm sen burda linçleyen tayfayı takma canım linclenecek bir şey değil bu sen haklısın burada kapalıyken herkesin içinde böyle giyinmesi gerçekten ayıp evet kimin ne giydiğine tabiki karışamayız ama herkes nerde ne giyeceğini bilmeli öyle davranmalı yaptığı bence hiç hoş bir şey değil ama yine de sen bir şey deme havalara girer kıskandığını düşünür gidecekler sonuçta

Gizzemm bende de var o eltiden bi tanee hiç kimsede çözüm olmuyo mesafe koymak en rahatı emin ol

Gizzemm yaşını başını almış insan sonuçta çocuk değil nasıl giyinmesi gerektiğini biliyordur bence uyarırsan sen kötü olursun ama sen bilirsin yine de🤷🏼‍♀️

deleted13 yani ben de o yüzden diyorum zaten ben açık olduğum halde onun gibi giyinmem evde misafir varken o kapalı olduğu halde bile bu şekilde gayet rahat gezebiliyor

Gizzemm Canım benim sevgili kardeşim 😂😂sen bırak açık giyinmesini felan , bu davranışlar normal değil yani bizim toplumumuza göre normal kabul görür şeyler değil.

Naz12 sesimi çıkartmıyorum 1 senelik evliyim bu bizde ilk kalışları da değil ama ben onu ilk defa eşim varken böyle gördüm garip geldi yani ayrıca onu kıskanmayacağımı bilir genelde kendimi gayet beğenen bir insanım bana kendisi söylüyor güğüslerin şöyle güzel buran böyle güzel gibisinden

Poyraztaha30 normalde her gün birbirimizi arar konuşurduk falan öyle olunca mesafe koymaya karar verdim zaten bayramdan beri hiç arayıp sormuyorum bayram tatilinde de kaç defa aradılar şuraya gidelim buraya gidelim diye gitmeye gerek duymadım

Gizzemm eltiniz kapalı ve evde öyle mi dolaşıyor? Bende tesettürlüyüm kendi evimde ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez ama babamın evinde dahi dikkat ederim şort kısa kollu olur dekolte bile dikkat ederim eltiniz e bir şey demenize gerek yok ben doğru bulmuyorum böyle insanlara laf anlatmaya calısmayı zaten aklı başında olsa böyle giyinmz açık insanlar bile bir erkek yanında dikkat eder

ZRaporu yukarda biraz bahsettim davranışlarından eğer okursanız hak verirsiniz zaten nedne bu kadar takıldığıma yaşını başını almış diyorsunuz ama normalde çocuk gibi davranan birisi eşimi kendi eşinden daha çok seviyormuş öyle dedi geçen gün

Gizzemm ben açık halimle bile kaynımın yanında rahat giyinmiyorum eminim eltim rahatsız olur diye kapalı çünkü. Kapalı bi insan nasıl evde öyle dolaşır ki ne anlamı kaldı kayın sonuçta. Yerinde olsam şortumu askılımı giyerdim ben de kasmazdım boşuna