Mirinda evlendiğim zaman rahatsız olduğumu belirttim pek dinlemedi eşimle konuştum ben de artık öyle samimiyetleri yok zaten uzun zamandır

Gizzemm cok haklisin bu tur seyler bizim toplumumuzda hos karsilanmaz.bence eltine degilde esine soyle senin yaninda boyle giyinmesin de. O da abisine soylesin esine soyle giyimine dikkat etsin ben utaniyorum desin.ben acik oldugum halde dikkat ediyorum de.boylece cozulur belki sorun

Gizzemm 0o nasil bir kapali ya :( hayirdir kaynina günah degilmiymiş mi ?
    Desene abla sen kapalisinda eşim sana mahrem mi de böyle dolasion

Gizzemm ben olsam söylerim yani rahatsız oluyorum biraz kendine çeki düzen ver derim bunun kendine güvenmemeyle alakası yok tatbiki kendisinde güzel bi bayandır ama neden eşinin yanımda böyle saçma şeyler giyiyorki ay ben deli olurdum heralde Allah yardımcın olsun canım 🙏

saripapatya ilk defa böyle gördüm eşimin yanında bir dahakine tepkimi veririm zaten

Gizzemm yok yok aman öyle deme diyorum ya sen kötü olursun 😅 ben olsam giydiği an höh kız bu ne derim ve insanlar benim tepkimi bilir zaten yani niyetimi bilir ama sen kendi yapına ve konuşma tarzına göre bi biçim bul yoksa o giydiğiyle sende kendini yediğinle kalırsın.Kaynında garip nasıl izin veriyorsa ne kadar kardeşde olsa insan bi çeki düzen vermesini bekler 🤦🏻‍♀️

herkes her istediğini giyer saçmalığını kim yaydı anlamıyorum. Her şeyin bir usulü olmalı huzuru bozacak bir şeyler yapılmamalı. Erkek dekolteden kadından etkilenir bu bir gerçek bunu bile bile bu şekilde giyinmesi doğru değil. Belli bir yaşa gelmiş ne giyeceğini bilir diyorsunuz madem biliyor niye öyle giyiniyor. Her şeyin bir üslubu olmalı insan olmak düzen sahibi olmak bunu getirir. Yemek yiyoruz diyelim sen gidib pilavı kuru fasulyeyi avuçlayıp yersen ben de kaşıkla yersem aynı sofradayız ne düşünürsün çoğunuzun midesi elle yiyen kişinin yüzünden bulanacaktır. Açık giyinmek suç demiyorum ama her şeyin bir yeri zamanı şekli olmalı hayatı anlamlı kılmalıyız hayvani içgüdülerle libidoyla doldurulmuş bir yaşam istiyorsunuz bunun sonu yok. Çok uç şeyler söylemiş saçmalamış gibi görünüyorum ama kısaca usül ve çevreye uyum önemlidir. Kendi doğrularını umursamaz karşıyı zor durumda bırakacak şekilde empoze etmeye çalışırsan savaş çıkacağı ortada. Her şey tüm çıplaklığı ile ortada olmamalı. bugün burada eleştirenlerin çoğu evine bir nudist kadın gelse onu evine bile almaz onu eleştirir kocasını evden yollar vs. ikiyüzlülüğe hiç gerek yok sadece popüler kültür diye herkes istediğini giyer diyorsunuz her zaman her koşulda eleştirilmesi dahi kabul edilemez bir kuralmış gibi. İStediğin güzel elbiseyi giy sana kimse giyme demiyor ama yeri ve zamanı işte daha ne diyeyim.

Gizzemm kesinlikle koymalısın tavrını yoksa yine yapar bu ne hadsizlik bu ne terbiyesizlik ya benim eşimin yanağını sıkacak hemi o elit alır ters çevirir g… sokarım valla

Deryadila25 içimden aynısını yapmak geçmişti tam o anda da işte elden bir şey gelmiyor

Bence kıskandığını belli etme sadece aa çok acık olmuş abim kızmıyomu flan de kocam beni çok kıskanıyo de

kıskandığını belli etsen ne olacak ağzının payını vereceksin böylelerinin. Nazikliğe gerek yok direkt söyle uygun bir şey giy böyle olmaz de.