Mavisim20 Olivetti evet suan gercekten boyle dusunuyorum cokta utanmişti yakalaninca zaten 1 gecede arabada yatmistı ama yazik etmisim neler oluyormus hayatta 😂 ona kizarken kendim neler izliyorum şuan 😂
Perikizii Mavisim20 Hayat kısa bacım adam bırak seyretsin zevke gelsin daha da azgınlaşsın gecelerimiz şenlensin 🤣🤣
Mavisim20 Perikizii öyle olsa can feda da lohusayken falan izlemis oylede alismis sanirim.erken bosaliyor. Sevisiyoruz biz iliskiye giremiyoruz 😒😒
Mavisim20 Perikizii hic teklif etmedi. Dogumdan snra onu yakaladim iste o pskolojiyle cok farkli dusundum aldatilmis gbi hissettim ama alakasi yok ne yani smdi bn de neler izledim aldatmis mi oldum yoo ne alaka 😂😂 O teklif etmis olsa izleyebilirz belki ama ben teklif edemem kizar cok degisik bi adam benmki
Mavisim20 Xex ona gore normal. Macun falan aldim denedi fayda si olmadi kizdi bidaha bilip bilmedigin seyleri yediriyon diye 😂 sprey al diyorum o an tmam deyip geciyo sen almiyon ben alayim diyorum onada yok kendi pek ugrasmiyo yani saldım bnde artık
Olivetti deleted13 kendi küçük ama …… 😂. Neyse . O çocuğu gördüğümde de irrite oluyordum bekarlıkta tabi agahahaba 😂
Olivetti deleted13 çıldırcam agagagaa 😂😂😂 jonny sins var 👌🏻👌🏻👌🏻 Ama gerçekten hepsini bekarlıktan hatırlıyorum ahaha 😂
Mavisim20 Xex kendi bosalsada benimki yarim saat bile surse ugrasiyor gerek eliyle gerek oral yaparak hic yoktan buna şükredoyorum isini bitirip kalkmiyor