Xex bittercikolata ay evet bizde oyle yapiyoruz esimi izlemek hosuma gidiyor bende karsisinda dans edip vajina oksuyorm çıldırıyor
bittercikolata Xex Dans etmeyi ben de çok seviyorum ya eşim yüzünden bırakmıştım üniversitede kıskançlıktan 😂😂 artık sadece o izliyo beni 🤣🤣
Cikolatali-waffle Xex ne yaşıyonuz siz arkadaş ne yaşıyonuz 😂 sizin yaşadığınj sexse bizim ki ne 🙈😂 bitek bana mı komik yapmacık geliyor karşısında dans etmek felan ya 😁😁
[silindi] Xex Evliyken olacağını pek sanmam da bekarken güzel oluyor lezbiyen değilim ama kadınlarla sevişmek güzel çok iyi oral yapıyorlar 👍
Xex [silindi] aynen vajina yalatmayi bende cok seviyorm esim kisa yaliyor ama o an bile ben orgazm oluyorm🤭
Xex bittercikolata bende cok seviyorum giyiyorm mini etegi egile egile dans ediyorm arada ona sürtünüyorm zaten dayanamayip oda kendini ellemeye basliyor ben de atesten uçuyorum 🤭
Grsyb Xex benmki her sevişmede illa yalıyor ve bennn inlemekten çıldırıyorum. Dil sürerken orgazm gibisi yok😉
Xex [silindi] guzel oluyor bende esim ve bir kizla sevistigimizi dusunuyirm kiz hem beni hem onu cildirtir🙂
[silindi] Xex denemiş biri olarak söylüyorum mükemmel bi duygu hele kızın zevke gelip seni yalaması ben nirvana 😁😁
Hdgvbh Xex Kiz esin nasıl kabul etmiyor yada sen nasıl istiyorsun ya korkmuyormusun ya kız esine aşık olursa . İyi cesaret varmış sende
[silindi] Perikizii tatilde otel odası görevlisine teklif ettim kabul etti 45 yaşlarında bi bayandı. Odamızda seks oyunlarını görmüştü bende gülerek teklif ettim kabul etti olanlar oldu hoştuu.
[silindi] Xex evet 2 kız bi erkekte yaptım 2 erkek ilede yaptım çok yaptım yani hepsinin zevki bambaşka 😁 2 kız 1 erkek en güzeli bence erkeğin dirayetli olması lazım 2 kız kolay değil😁