Kendinibegenmis Arastimacinadin15 3 aylık iğneydi artık onu bulmak zor olduğu için aylık iğne ben memnunum her hangi bir yan etkisi olmadı (tabiki ilk ay düzenim bozuldu ama sonra bünyem alıştığı için eski düzenime döndüm) 😊
Annesivekizi Prezervatif. Diğerleri hormonlarla oynadığı için içime sinmiyor. Bir de bütün ihtimallerde risk vardır ama prezervatif kazasını görüp ertesi gün hapı alabiliyosun en azından. Diğerleri sürpriz oluyo😂
Akrep Çok uzunca bir süre düşünüp deri altı implant a karar verdim umarım doğru bir karar vermişimdir 😁 Diğerleri bana çok karışık geliyordu. Prezervatiften bahsetmiyorum bile ne ben nede eşim hiç sevmiyorduk
Annesivekizi Artist biliyorum 27 yaşındayım hiç kullanmadım şimdiye kadar. Ama kaza olursa kullanılabilir diye dedim
deleted77 ZRaporu dur gömme beni daha çıkar 🙈 burdan teşvik amaçlı bi post açayım da herkes taktırtsın 😅
ZRaporu deleted77 bende spirali çıkarırsam bir gün onu taktırmaya düşünüyorum . Harbiden açıklayıcı bir post açsana yaa
deleted77 ZRaporu kız şaka yapmiştim ama cidden çok iyi en güvenilir ve zararsız diye geçiyor da bazılarına yan etki yapabiliyormuş 🤷♀️ Gerçi çevremde çok kullanan var hiç duymadım daha kötü bişey
ZRaporu deleted77 az bilinen bir şey ya o yüzden dedim annenin engin bilgilerini de aktarırsın bize 🤗
deleted77 ZRaporu annem emekli ya onu kapsamıyor 😅 ama yurt dışındaki implanonları daha doğru buluyor çünkü Türkiye de şikayet falan olmuş bazı kliniklerde 🤷♀️ Ona soracak olursak hapa, spirale bile karşı 🙈