deleted77 ZRaporu annem emekli ya onu kapsamıyor 😅 ama yurt dışındaki implanonları daha doğru buluyor çünkü Türkiye de şikayet falan olmuş bazı kliniklerde 🤷♀️ Ona soracak olursak hapa, spirale bile karşı 🙈
Nietzsche ZRaporu birkaç kişide okudum ,çok ara kanama yapmış geri gidip çıkarttırmak zorunda kalmışlar. Zaten korkarak gidip taktırrım bir de çıkarcaz derlerse ağlarım😂 o yüzden riske giremiyorum ,Türkiye de pek bilenen bir şey değil güvenemiyorum
deleted77 ZRaporu yok kız annem çokk doğurmayada karşı bak kendisi bir tane doğurmuş 😬😬😬😬 onları sağlıksız buluyor 😂
ZRaporu Nietzsche bir kaç seneye çıtır çerez olur ya spiral gibi takarlar yaygınlaşınca bence spiral de ara kanamalar yapıyor gerçi
Annesivekizi Artist biliyorum 27 yaşındayım hiç kullanmadım şimdiye kadar. Ama kaza olursa kullanılabilir diye dedim
deleted77 Mirinda ben çok fazla memnunum ve çevremdede kullanan çok hiçbir yan etki yaşamadım regl düzensizliği ağrı falan olmadı döngüm yine aynı 🙏🏻
Akrep deleted77 Ben normalde regl dönemlerimi 2-3 gün görür biterdi ama 2 seferdir 4-5 gün gördüm doktorum implanttan kaynaklı olduğunu söyledi ama geçip geçmeyeceğine dair bilgi alamadım. Geçermi acaba yoksa normal regl döngüm böyle uzun mu olacak 🤯 çok rahat bir korunma yöntemi fakat korkuttu biraz 4 ay oluyor taktıralı.
Akrep deleted77 Vede 4 ayda 2 kez oldum 2 kez olmadım 🥴Baya karıştı ama pinpiriklendim doğrusu. Bundan önce 3 aylık iğnede karar kılmıştım ama o çok fena hormon bozuyormuş eşim müsade etmedi ablalarım implant kullanınca bende ona karar verdim ama böyle olunca biraz tereddüte düştüm sizde bir sorun yaşamadım diyince 🙈 doktorluk bir mevzu olabilirmi acaba ?
Mirinda deleted77 anladım bana da en mantıklı yöntem bu gibi geliyor taktırmayı düşünüyorum peki ne kadara taktırmıştın ben Acıbadem’den fiyat aldığımda 4 bin demişlerdi