Merhaba hanimlar, artik o kadar cikmazdayim ki. Tanidigim birine bu derdi acamayacagim icin, burdan sizlerden fikir almak istedim. Eşimle 10 yıllık bir beraberligimiz var. 3 yildir evliyiz bu sürenin icerisinde. Evlendigimizden bu yana cok cilgin bi cinsel iliskimiz olmadi. 15-20 gunde bir beraberlik yasayan bir cifttik ve bu genelde benim talebimle gerceklesirdi. Bi sekilde birlikte olurduk ama hic uzun surmezdi suresi. Zaten hic orgazm da olmus degilim. Esim de bir erken bosalma sorunu var. Tam tatmin olamadan sonlanirdi beraberliğimiz. Fakat bunu ben ona karsi hic dile getirmedim. Sonrasinda hamile kaldim ve tamamen cinsel beraberligimiz bitti. Cunku esim bebege bisey olur diyerek reddetti. Dogum yaptim uzerinden 2 ay gecti ve ben teklif ettm beraber olalim diye. Onda da ereksiyon sorunu yasadi ve erken bosalip 5 dakikada iliskiyi sonlandirdik. Aradan 1 hafta gecti hala tekrarlayalim talebi yok. Ben napacagimi sasirdim. Bunun tedavisi nedir ya da beni mi cekici bulmuyor. Aklimi kaciracagim. Aranizda bu problemi yasayipta cozum bulan varsa, onerilerinize acigim. Esimi cok seviyorum ama ondaki bu cinsel isteksizlik, ereksiyon sorunu, erken bosalmq ile ilgili ne yapabiliriz? Bu konuyu ona nasil acabilirim cesaretim bile yok. Hergun gozunun icine bakiyorum konusmak icin ama cesaretim yok. Ustune bir de iletisim sorunu olusuyor aramizda. Cok uzun yazdim buraya kdr okuyan varsa simdiden tesekkurler. Lutfen karalamayin beni. Evliligim bitsin istemiyorum