Tazeannecik aynı şeyleri yaşadım harfiyen. Ben de çok mutsuzdum dediğiniz gibi isteksizlik vardı. Giyinirim süslenirim açılıp saçılırım umrunda olmazdı fark etmezdi bile hatta. Çoğu zaman benim uykum gelir yatardım o kendi haline takılırdı çay içer, kuruyemiş yer gece yarısına kadar telefonda maç vs izlerdi hiç karım yatakta yanına gideyim yok. Ağlaya ağlaya uyuduğum kaç gece oldu. Erkeklerde erken boşalma sorunu bence gururlarına çok dokunuyor. Kendileri muhakkak farkındalar ve eminim bizden daha çok kafaya takıyorlar. Ve kafaya taktıkça hem erken boşalma sorunu kötüleşiyor hem de cinselliği artık istemez oluyorlar bizim gözümüzde daha fazla kötü duruma düşmemek için. Ben de eşimi kırmamak üzmemek adına asla konusunu açmadım. Açmayı da hiç düşünmüyorum sabrediyorum. Çünkü onu çok seviyorum ve ikimizin huzuru cinsel mutluluktan daha önemli bence. Kendimi biraz feda etmek zorunda kalıyorum ama aksine içim hiç el vermiyor. Her neyse. Gelelim istek artırma yöntemine. 😌 Tesadüfen geçenlerde bir konu altında Esra Ezmeci’den bahsedilmişti tuzlu su yöntemi diye. İnstagramdan araştırdım 3 gün önce de denedim bunu ve ayda bir yanıma yanaşan eşim inanın 3 gecedir beraber olmak istiyor. Ben çok şaşırdım ve hiç beklemiyordum. Muhakkak araştırın ve deneyin. Ayrıca o psikologun dişilik üzerine de çok güzel canlı yayın kayıtları var ben boş kaldıkça hep izliyorum. Tavsiye ederim. Umarım ilişki sıklığı arttıkça eşlerimizin de istekleri artar ve kendilerine güvenleri gelir, bu sorun da düzelir.