Esmerimmm ah hemde ne dost kazigi yillarca kullanmış beni, ustune lez oldugunu banaa saplantılı oldugunu öğrendim. Beni az büyü , cin diye kandirmadi ve artik kafayi yedim tedaviler gordum eve ambulanslar gelirdi beynim durmuştu dolaplara girerdim ilac tedavisi gordum ve ağlayarak derdiki ilacini içtin mi kardeşim?? Yuzuyle aglayip götüyle gulmus bana bildigin. Daha neler neler yaa en son 3 senenin sonunda öğrendim rezil ettim herkese hayatını bitirdim orospu seni ben onca agir haplar içerken yuzume ilacini ictinmi kardeşim diye aglarken gotunle guzelce guldun mu bari dedim.. onca sene parami, pulumu yedi kendini acindirdi ancak arkamdan alay edermiş bana en cook koyan da yok sana cin gelmis, buyu yapilmis diye kandirmasi oldu . O kadar guvenmistim ki ona inanmışım ya en kotusude ic camasirlarimi kaçırıp odasinda saklaması bildigin sapik ya. Butun herkese rezil ettim sapik bu diye artik kimse yuzune bile bakmiyor. Daha neler neler varyq bunlar 10 da 1 i bildigin hasta yaa. Peki neden yaptin kandırdın dedigim de kardesin ölmüştü sana moral olsun diye yaptım demesi yokmu gelde delirmee buna lann salakkk boyle moral mi olur hepden delirdim cidden ne kotu insanlar var