ZRaporu Olivetti orada olamadığım ve yardım edemediğim için zaten kendimi kötü hissederken böyle tasvirlerle hayvanların halini okumak bile beni etkiliyor. 😔
Olivetti ZRaporu hayatta ki en büyük özgürlük düşünce özgürlüğü değil mi kasmadan ağzına geleni saymak en güzeli 😂😂
ZRaporu KirmiziOjeli off hem de nasıl sürekli oto-kontrol yaparak yazmaktan gerçek duygularımı ifade edemez hale gelmiştim 🤓
ZRaporu Olivetti sana bu konuda çok özeniyordum valla şu an çok rahat fikirlerimi paylaşabileceğim için mutluyum 😅😁
Olivetti ZRaporu cok rahat fikirlerini beyan edeceksin ama aksi gibi ekşınlı post açılmıyor hiç 😂 açsalar da biraz kendimize gelsek 😂
ZRaporu KirmiziOjeli ekran görüntüsünü al kız özelden at bari merak ettim erkek miymiş o ne dedi yorumları silinmiş göremiyorum da artık tüh 😂
KirmiziOjeli ZRaporu @Olivetti Ekran görüntüsü bile atamam öyle küfür kıyamet yani erkek değildir belli bayağı sevilmeyen mutsuz biri aklınca beni sinirlendirmek istedi kendi kudurduda kudurdu keşke hepimizi ekleyip tekrar kaos yaratsa skdjjsjsjs
Olivetti KirmiziOjeli iki küfür iki cinsellik konuşana hemen erkek diyolla bu öyle bişey değil diyorsun ha 😂😂
deleted13 KirmiziOjeli O zaman arkadaşa seslenelim buraya bi uğrasın bakalım derdi neymiş ,konuşalım ,hallaşalım😂🤪