Olivetti Adamim3435 sen özelden küfürler falan etmişsin baya saydırmışsın merak ettik nasıl küfürler ettiğini 🥲😂
KirmiziOjeli Adamim3435 tamam abla otururum hemen 🤣 ortalığı niye karıştırayım sen atladın benim başkasına yazdığım şeye ben de cevap verdim kendi kendine karıştırdın ortalığı
ZRaporu KirmiziOjeli canım postu açanda kendisi hesapları karıştırmış bir kaç hesabı var çünkü 😉 bak postuma geldin demiş 😁
KirmiziOjeli Adamim3435 evet ana avrat gitmek yerine hayatımda duymadığım küfürler ettin ana avrat gitsen daha normal olurdu 😂😂
KirmiziOjeli Adamim3435 hayır başaksına soru sordum sen geldin yanıt olarak bana muhalefet oldun sen gir oku bence bi
KirmiziOjeli Adamim3435 evet duymadım kimse bana böyle şeyler söylemedi bu yaşımw kadar sen sanırım duymaya çok alışmışsın normal geliyo 🥲
deleted13 Adamim3435 Özelden niye yazıyorsun arkadaşa direk post açsaydın ya seks hariç başka bir bildiğiniz yok mu diye,daha fazla kitleye ulaşır adam ederdin😂
deleted13 Adamim3435 @Nietzsche @Panda bu kadın mıdır erkek midir ne olduğu belli olmayan insan görünümlü şeye lütfen rica ediyorum bi bakın,arkadaşa özelden hakaret ve buradan da hakaret ediyor.
KirmiziOjeli Adamim3435 postu kim açmış ilgilendirmez ben sana yazdım mı sonuçta ? Hayır. Sen bana yazdın hemde seviyesizce ve herkes senden şikayetçiydi iğrenç üslubundan. Yazık senin çoluk çocuğuna kocana falan üzüldüm