Bella- Oğlakların farklı bir tarzı ve düşünce yapısı vardır ben onlara aykırı burç derim bir ortamda rahatça belli olurlar,farklı bir cevap stilleri davranışları vardır kendilerine has,insanlar ile genelde mesafeli oluyorlar hemen kaynaşmazlar dışarıdan bakıldığında soğuk görünümlü gibiler ama eli açık ve cömertdirler sevdiklerini tam severler,gelecek kaygıları vardır,yayı ele alırsam yay özgürlüğüne düşkün sırtında bir çantası olsun dünyayı keşfe çıkabilir,pratik hızlı hareket etmeyi severler ve temiz çalışırlar,özgürlük kısıtlandığında tepetaklak oluruz alana müdahale asla yapılmamalı bazen fevri ve patavatsız olabilirler,pratik oldukları için bazen işleri eline yüzüne bulaştırabilirler,benim yükselenim de yay bu arada😂,bilgiye aç bilgiyi severler yeni şeyler görmek yeni yerler keşfetmek onların doğasında var genelde.Oğlakları ne bekliyor dersen şimdi ben astrolog değilim onlar haritaya göre evler ve kavuşumlar var ona göre inceliyorlar 2021 yılı oğlaklara bi bak sen seni neler bekliyor😅