Sinyorita_12 Kızlar, netten fantazi seti sipariş ettim … Aranızda kullanan var mı? Kullandıysanız nasıl bir giriş yapayım, kedi maskesi falan var🤣🙈
Antisosyalmom Sinyorita_12 kullanmadık hiç. Ama alsak kullanmayı unuturuz biz uğraşamam öyle seylerle 😂😂😂 adam görünce dayanamıyor koparır atar kelepçeyi deli gücü gelir 😂
SansursuzKadin bnim aldıgım 5. set falan dayaniksiz oluyolr bu sefer polis kelepcesi aldik oda bileklerrmi acıttı esimin ama benim acitmiyo ince bileklerim
SansursuzKadin bitterdelisi24 Degisiyo kizz😂🤣 Polis hirsiz diye almamıstk biz aslinda ama aldiktan sonra aklimiza geldi hatta esime kar maskesi takiyodum hirsizlar takar ya😂
Birisii Ne renkli hayatlar var biz kocamla elleşiriz yaparız hırsız polismiş hizmetçiymiş hiç yapmadık bana komik geliyo zaten gülerim 😂
[silindi] Birisii ben de krize girerim herhalde 🤣🤣🤣 ay gozumun önüne geldi de en fazla gecelik giyerim tamam zaten olaylar kendiliğinden gelişiyor
KirmiziOjeli Nietzsche canım ilgilenir misin bildirdiğim kişiyle özelden hala küfür sallayıp duruyor güldüm eğlendimde yeter 😀
Nietzsche KirmiziOjeli bakıyorum hemen ,bildirdiklerini görüyorum fakat özelden mi ediyor sana o küfürleri