Guncelanne ilişkiden sonra değilde eşin duşunu alsın temiz temiz yap o zaman miden bulanmayabilir zevk aldığını yazmışsın o zaman ön sevişmeyi uzun tutun zevke geldiğinde kendin isteyerek yaparsın

Guncelanne İlişkiden önce yap zevk almana bak başka bişey düşünme bide eşin ilk önce duş alsın sen sonra yap temiz olsun.Çikilota falan sür yada farklılık olsun😁

Panda canım @Adamim34 adlı kişi özelden bana aşırı küfür etmiş burada banlanmış sanırım gelmiş küfür ediyor haberiniz olsun 😀

Adamim34 şu saçma sapan nicki olan kişisin kimsenin sevmediği yazım şeklindeki cahillikten belli zaten 😅 gülüyorum

Adamim34 her postta bize laf atan sensin kimse sana bişey yazmıyo ama sen herkese içindeki nefreti kusuyosun bunun sebebide işte kimsenin seni sevmeyişi hayatının muhtemelen berbat oluşu 😀

Adamim34 önce Türkçeyi düzgün kullan ne dediğini anlayalım o zaman ciddiye alırız belki 😂

Guncelanne eşim istese de istemese de yapıyorum ben. Sprey sıkıyor bazen o zaman yapmıyorum bi acı oluyor çünkü ağzım yanıyor. Yanda 69 yapıyoruz.

Deleted9 ya ben ilk defa yaptım ama tam ve ya yarısını ala madım.Öğürdüm .neden acaba?Nasıl yapiyorsunuz?Tam ağzınıza alabiliyormusunuz?

Zeynep_ tamamını alacaksınız ağzınıza eğer alamıyorsanız da kafasını emersiniz bir yandan da 31 çekersiniz. Bı yandan sohbet edin gözlerinin içine bakın iştahla emin. Kocanız bayılacaktır.. benimki eriyor ben öyle yapınca 🤩

Aysgl07 canim cozum yok ona malesef, ama biseyler surup yaparsan suyun geldigini anlamazsin. Yenilebilir kayganlastirici deneyebilirsin

Lidya44 bende alıştım artık yapa yapa bende eşimde zevk alıyoruz artık