Guncelanne ilişkiden sonra değilde eşin duşunu alsın temiz temiz yap o zaman miden bulanmayabilir zevk aldığını yazmışsın o zaman ön sevişmeyi uzun tutun zevke geldiğinde kendin isteyerek yaparsın
Oral
- Düzenlendi
Guncelanne ben hep yapıyorum çok da zevkli bağımlılık yapıyor 😋
Guncelanne İlişkiden önce yap zevk almana bak başka bişey düşünme bide eşin ilk önce duş alsın sen sonra yap temiz olsun.Çikilota falan sür yada farklılık olsun😁
Adamim34 şu saçma sapan nicki olan kişisin kimsenin sevmediği yazım şeklindeki cahillikten belli zaten 😅 gülüyorum
Adamim34 her postta bize laf atan sensin kimse sana bişey yazmıyo ama sen herkese içindeki nefreti kusuyosun bunun sebebide işte kimsenin seni sevmeyişi hayatının muhtemelen berbat oluşu 😀
Adamim34 önce Türkçeyi düzgün kullan ne dediğini anlayalım o zaman ciddiye alırız belki 😂
Adamim34 ahahahahahahhahahahahaha kudur 😀
Guncelanne eşim istese de istemese de yapıyorum ben. Sprey sıkıyor bazen o zaman yapmıyorum bi acı oluyor çünkü ağzım yanıyor. Yanda 69 yapıyoruz.
Mervegizem vardır belki
Zeynep_ ilk oyle oluyor. 9 yıldır ben hala tamamını alınca öğürüyorum büyük geliyor ağzıma.
SansursuzKadin hayır temizdi banyo da yapmıştı
Esmerimmm temizdi zaten canım nedense midem bulandı 🙄😂
Guncelanne alisirsin o zaman🤣
Aysgl07 canim cozum yok ona malesef, ama biseyler surup yaparsan suyun geldigini anlamazsin. Yenilebilir kayganlastirici deneyebilirsin
SansursuzKadin teşekkür ederim canımm
Guncelanne eşim çok istiyo bende yapmayı çok seviyorum onun için bi sorun olmuyor.
Lidya44 bende alıştım artık yapa yapa bende eşimde zevk alıyoruz artık