Kızlar merhaba 👋🏻
Geçen sefer doğum şekli için önerilerinizi almıştım. Çatı muayenesinden sonra da sonucu paylaşacağım demiştim. Şu an 38+3 haftalık gebeyim. Doktor muayenemi yaptı bugün. Çok az acıdı yani o da en sonda geniş bir açı yaptığında oldu. Hiç korkmuyordum gerçi ama çatı muayenesini çok korkunç anlatanlar oluyor, ben hiç öyle yaşamadım çok şükür. 4 kiloya kadar sorun olmaz, kemik yapın normal doğuma uygun dedi. Ama bebek şu an 3500 olmuş. Süt, muz vb. bebeğe yarayan şeyleri artık tüketme dedi. Son ayda kilo alımı durmamış bebeğin, doktorum 4′ün altında kalmasını önerdi kilosunun. 1 cm kadar da açıklık varmış. Squat yapıyordum, devam et dedi günde 100 adet. Ben giyinirken içeride beni bekleyen ablama 1 haftaya kalmaz diye tahmin ediyorum, aniden gelebilir bebek hazır olun demiş. Bana dua eder misiniz lütfen; bebek sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye, doğumum kolay olsun diye, hatta en kısa zamanda doğumum olsun diye? 🙏🏻 Hepinizin duasına ihtiyacım var inanın.
Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin, hamile olana yardım etsin bir seste kurtarsın, çocuğu olanların da çocuklarını kendilerine bağışlasın 🙏🏻
Hepinize çok teşekkür ederim her şey için ❤️