adastra Sinsipisi ılık duş, yürüyüş ve squat yapıyorum. Yürüyüşü sıcaklardan dolayı sadece evde yapabiliyorum. Cinsel ilişki maalesef yok çünkü eşim yanımda değil, ben memleketteyim 🥺 Ama yine de inşallah kolay olur. Çok çok teşekkür ederim ❤ ❤
Blablablaaa__ adastra rabbim sağlıcakla hayırlı vakiyye kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sakın korkma bol bol dua et bir avazda kurtarsın Rabbim insallah 🌸
Zoya adastra Ben çatı muayenesinde bayılıyordum az daha gözlerim kararmışti acıdan nasıl bagirdigimi bilmiyorum
adastra Zoya gerçekten mi? Ben utanç haricinde pek etkilenmedim. Doktor parmağını çevirdikçe elbette biraz ağrı oluyor kemikleri hissetmeye çalıştığı için ama beni çok zorlamadı. Çatınız mı dardı acaba, dar olunca çok acıyordur belki
NorthLight adastra Allah kolay doğum versin inşallah 🤲 ben 38+5te doğurdum, squat yapmanın çok faydasını gördüm. Çatı muayenesini de çok abartiyolar benim de kolay geçmişti 👍
adastra NorthLight çok teşekkür ederim, sağ olun 🙏🏻 Ben de squatın faydası olacağını düşünüyorum. Yapmadığım gün ile yaptığım gün arasında dağlar kadar fark oluyor ☺
Enaz adastra bu sıcaklarda hamilelik dahada zordur ben ocakta doğum yapmıştım o zaman bile yanıyodum üstümü hiç örtmezdim allah yardımdınız olsun kolay olur inşallah doğumunuz