Glbaharramazan Emsal ılk bebegın ıcın cok gecmıs olsun canım rabbım bu bebegını saglıcakla kucagına nasıp etsın
Dilekdnsmz Glbaharramazan konsolosluk kesın net onceden sonuc vermezkı ben de 6 ay bekledm vızs ıcın belcıkaya geldım. Insallah hersey gonlunce olur
Emsal Glbaharramazan amin inşallah herşey gönlünce olsun bu vize işi baya stresli benimki de üç ayda çıkmıştı tabi bizde dil kursu da zorunlu
Glbaharramazan Dilekdnsmz bızım ılk red geldı 3ay beklemıstık sonra ıtıraz ettık 14ay oldu en fazla bekleme suresı 15ay konsolosluk degıl bızım artık mahkemelık ordan bılgı aldık dosyamız tamamlanmıs savcıyı beklıyoruz dedıler en gec 30gun surer dedıler
Glbaharramazan Arkadaşlar idrar testı yaptım negatıf cıktı ama sonrasında ıkı damla kan lekesı gördum kesıldı bır daha gelmedı neden boyle oldu acaba bılgısı olan varmı üstunu görme durumumu bu
munisa1993 Glbaharramazan kan testi 2haftadan sonra belli edecekmis bence siz kan testi yaptirin daha onceden bilmis olursunuz idrar testi cabuk gostermiyormus
Busenaz Eray Ben bu ay adet olmadım yani gecikti vajina kaşıntım var agrım var ama test yaptım çıkmadı canım