Hiç hayatınızda kiminse saçını başını yolmuşluğunuz varmı?😅Benim var.İki defa oldu.Biri çocukken kuzenimle.Bide okul yıllarımda 8 ci sınıfda bir sevgilim vardı bir gün öyrendim ki başka sınıftan bir kız sevgilimi ele geçirtmek istiyo gitdim buldum kızı sınıfından saçından sürüklüyerek çıkartdım zor aldılar elimden.Sonrasında beni gördüyünde yüzüme bile bakamıyodu😄 Benim kıskançlık seviyyem çok kötü.Kıskançlık geldimi kendimi kontrol edemiyorum napim ohh iyi yapdım amma ellerime sağlık🤩Sizinde varmı hikayeleriniz dinlerim😊
Biraz söhbet edelim😊⚡
Panda Evet sadece bir defa oldu. Aslında damarıma basılmadığı sürece o yapıya giren bir insan olmadım hiç bir zaman ama 17 yaşındayken bi arkadaşım evimize gelmişti sözde insan gibi konuşmaya gelmiş, sonradan tavırları iyice sinir etmeye başladı önce sözlü tartıştık baktık anlamıyor üstüne gitmiştim üstüne çıkıp kollarını yüzünü elime gelen neresi varsa çizmiştim 😂 evdekilerde bizi izliyordu tuhaf bir şekilde. Ağlaya ağlaya gitti evine sonra. Bazen hala karşılaşırım yüzüme dahi bakamaz
Panda Ay öyle bir çocukluk ve gençlik geçirmediğim için kendimle gurur duyuyorum💐🐣 Gayet saygın ve önemli bir çevremiz vardı küçükkende annem bizi güzel bir terbiyeyle yetiştirdi. Hala bile anlaşamayacağım potansiyelde bir insan olursa muhattap olmamayı tercih ediyorum
Panda ben sınıf arkadaşlarimla biri kuzenimdi😂😂gezelce bi yoluşduk😂öyretmenler ayirdi biridie sinif arkadaşımdı ama erkek yuzunde cizilmedik yer koymamışdım annesi gelmişdi bize😂🤣🤣haa bide sinif arkadaşımın birini daha dövdum kilolu bi kizdi bende kucuk minacik laf atdi yapiştirdim tokati agzinin ustune😂😂konuşunca hala soyler ben buyuk sen kucuk nasil yapdin anlayamadim😁😁
kopuklukahve herkesi annesi terbiyeli yetiştiryo tabiki ama öyle biri cikiyoki insanin karşısına damarina basiyo o zamanda kendine hakim olamiyo insan😂😂yani hic kimseyi dovmedin mi bi kere bile olsa?😳😳
Selale01 Yok hayır dövmedim. Dediğim gibi anlaşamadığım biri varsa görüşmem☺️ Çok itici ve insanlık dışı🥵
Panda valla benim çok oldu bikere lise birde sınıf arkadaşımı dövmüş tüm sınıfta bikere dövdüm koridorda bana artistlik yapacak ya yine geldi üzerime neyse koridorda yine dövdüm bunu saçları uzundu bir elim saçında yumruk vurdukça kızın kafası duvara çarpıyordu zor aldılar elimden kızın bide astımı varmış bayıldı falan neyse o kapandı. Okul çıkışı arkadaşımla yürüyerek eve gidiyoruz üç kız arkadaşımı dövecek benim bı alakam yok ne oluyo dedim aralarından bitanesi sana ne oluyo be o.. dedi Allah kan beynine sıçradı kız yokuş aşağıydı bitane tokat attım üç takla attı onuda zor almışlardı elimden sonrasında annemin yanına annesiyle birlikte gelip kızın kızımı bıçaklayacakmiş demiş annemde ağızlarının payını verip göndermişti daha çok varda bu kadar yeter 🤣🤣
kopuklukahve Çok şükür bizlerinde saygı ve terbiyemiz yerinde.Sadece olayın nasıl gelişdiği nasıl nereye gitdiği önemli her kesin kendine has tercihleri var.Bazen sözle anlamayanı böyle anlatıyoruz o zaman iyi anlıyo😊
kopuklukahve bravoo ya cok sabirli biriysinmişş👏👏ay ben dayanamam😁😁rekorlar kitabina düşe bilirsin😁😁