Nigar11 Cok uzgunum ya bugun test yaptim aksam neqatif cikti 🥲😔peki dun neden oyle belirgin cift cizgi cikti ki😫🥺😔😔
Safiye_nur_kaplan1 Ben teste güvenmiyorum ya bilmiyorum iyi olanları varmı ama bende yaptım negatif çıktı ama 6 haftalık hamileymişim
Nigar11 Safiye_nur_kaplan1 ben dun burda kizlarla konustum dun yaptigimin resmin buraya koymusdum onda pozitif cikmisdi simdi neqatif
Nigar11 Safiye_nur_kaplan1 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/sajCuT4.jpeg] Ilk ikisini carsanba sabah kalkar kalkmaz yaptim usteki uzunu dun axsam 11de yaptim pozitif cikti rengi simdi biraz gitmis gibi ama baya net pozitifdi en altdakini bi yarim saat oldu yapali neqativ neye inanicam ben simdi(((
Nigar11 deleted77 kuruma ne demek? 11i olucam 5gun var…ama fakat belirtileri cok yuksek o yuzden test yaptim
deleted77 Nigar11 bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz. Doğru test için Regl gününüzü beklemelisiniz.
Nigar11 deleted77 canim hepsi idrar kuruyunca cikmadiki idrari damlatdigim an belirdi o yuzden boyle kotu oldum yani hic beklemedim damlatdigim an belirdi((