deleted13 Buna iyi gelecek olan tek şey deniz suyu tuzlu olduğu için.Yıkama suyuna hafif tuz atın bepanthol kullanabilirsiniz ılık duştan sonra bizde de hafif var.
Arsel Hnfk iki gündür deniyorum ama azalma hissetmedim. Eczaneye gösterdim feymer krem verdi.. ilk kez duydum o kremi de
Anilla Bayan @deleted77 bu konuda bilgili olduğunu düşündüğüm tatlı bir anne umarım yardımcı olur kendisi saglikci yanlış Hatırlamıyorsam
Limonlupopkek Arsel bence ilk iliksuyla dus aldirin isilikse azalır. Kizimin vucudunda da cikmisti alerjiden cikmisti ama
deleted77 Arsel sık sık yıkayın nemlendiricisinden kullanın ve sadece askılı çıtçıtlı ile dursun ince müslin tarzi falan, eğer düzelme olmazsa doktorunuza danışın geçmiş olsun 🙏🏻
Edannannesi_1 deleted77 bize doktor stilex jel önermişti alerjik demişti tabi sıcakta var acaba aynı durum mu
Anilla deleted77 yerli yerinde güzel naif bilgili kişiliğinizi söylemesem olmazdı yanı yorumlarınızda bu zamana kadar altı boş birsey görmedim gayet mantıklı ve kanıtlanır seyler o yüzden direk size yönlendirmek Aklima geldi 😍
Arsel Marti 8 ay 24 günlük Ama bu günlerde farklı bir yiyecek vermedim. Daha önce tattığı şeylerden yiyor. Ne olabilir ki, alerji mi düşündünüz 🙄
Sedaa Arsel canım bende böyle bi losyon var. Aslında bu alerji için. Doktor ogluma vermisti. Ama kızımda da aynı bunun gibi isilik olunca bu losyonu kullaniyorum. 2 güne geçiriyor. Günde 1 defa gece uyumadan önce sürüyorum. Gün içinde de gül suyu sürüyorum. Hic isilik olmuyor. Adanaliyım birde, buranın sıcagini sen düşün 😅😂 url=https://www.hizliresim.com/gj1httn][/url
Marti Arsel emiyorsa eger senin yediklerinden olmus olabilir diye dusunuyorm benm kizimda cok oldu 8 aylikken