Reglımın dördüncü günündeyim sağ kasıkta seğirme var. Kalp gibi atma hissi var sebebi ne olabilir . Benim gibi bu durumu yaşayan var mı. Ve bebek istiyorum beş aydır bunun için bir çabam var 😁 bunu da belirtmek istedim.

Zeyz aynisi bende de vardi hamileyken oluyordu cok o his neyse dogum yaptim aylar gecti ay o his yine oluyor hatta hamile miyim diye korkmuştum adetim gecikmisti kac kere testler nagatif çıkmıştı neden oyle oluyor hiçbir fikrim yok😁

• Zeyz bunu yanıtladı.
    • Zeyz bunu beğendi.

Zeyz her adet dönemimde bende de oluyor o 😂 hatta bende şuan adetimin 2.günümdeyim. bugün bende de var sag kasıkta seyirme. Ve ara sıra oluyor, ber zaman degil yani 🤷🏻‍♀️ nedeni ne bende bilmiyorum. Ama hamilelik degil bence. Çunku her adetimde oluyor bu bende 😅

• Zeyz bunu yanıtladı.
      • Zeyz bunu beğendi.

Hayat_ peki bu olumlu birşey olabilir gebeliğe mi hazırlanıyor rahim acaba ilk defa oldu çünkü

Sedaa gebelik olumlu birşey olabilir bence. Bekarken de oluyor muydu siZde ?

Zeyz bekarken hic hatırlamiyorum canım. Evlendikten sonra farkettim. Hamile olsam her ay düzenli adet olmazdim heralde. 😂 sadece 1 gün oluyor bende bu seyirme, hergün olmuyor. Genelde adetimin 2.veya 3.günü oluyor 🤷🏻‍♀️

• Zeyz bunu yanıtladı.
            • Zeyz bunu beğendi.

Sedaa her şeyi gebeliğe bağladım kafayı bozdum bebekle sanırım 😁 teşekkür ederim 🙏

Zeyz bende surekli olurdu hatta inan karnimin havaya kalktığını görmüştüm oha demiştim yinemi bebek var karnimda dedim o derece hani boyle 9 aylik olursun bebek tekme atar da karnin havaya kalkar ya öyle olmuştum ama kendi kendime daha geçen ay regl oldum bebek olsa karnimi kaldiracak sekilde tekme atmasi icin hic yoksa 4 5 aylik olmasi lazm dedim yinede test yapmistim negatif çıkmıştı 3 kere bu durumu yasadim bi surede sizinki gibi oldum ama gecti suan kizim 13 aylik hamile de degilim hamile de kalmadim neden oluyor bilmiyorum hic

Zeyz şu an adetimin ikinci günündeyim benimde sol tarafta bir şeyler hareket etti sanırsın bebek var. 22 ay oldu anne olalı hamileleğimin başından beri oluyor böyle pıtı pıtı bişey atıyor